top of page

Nieuwe website, hetzelfde 'winkeltje'

Beste bezoek(st)er, In bijna 10 jaar 'Minicopters' is er veel veranderd. Benamingen zijn anders. Een drone was een quadcopter. Althans, zolang er 4 propellers op zaten. Een verzamelnaam voor het woord drone was de multcopter. Deze werd bestuurd met een zender, hetgeen we nu controller noemen. De techniek is ver gevorderd. De nauwkeurigheid van de exacte GPS positie, de hoogtebepaling van de barometer, sensoren die botsingen moeten voorkomen... teveel om op te noemen in een zeer korte periode.


Een spannende reis met veel uitdagingen, ook voor mij. Als gadgetfreak maar vooral elektrofreak is het zoveel interessanter reparaties uit te voeren dan de verkoop van de inmiddels kant en klare oplossingen. Daar valt geen eer meer aan te behalen.


Met deze, nu nog simpel opgezette, website hoop ik nog meer mensen te helpen met repareren. Zo voordelig mogelijk, zo eerlijk mogelijk. Zoals ik dat altijd heb getracht te doen. Dat kan alleen met passie, verkoop van allerlei drone modellen hoort daar niet langer bij.


En toch... toch komt er een winkelmandje met enkele producten. Drones die ik zelf heb opgebouwd en/of ingeruild. In perfecte staat voor een mooie prijs. Speciaal voor de starter die begeleiding kan gebruiken. Waarmee ik 'ouderwets' ga proefvliegen, uitleg geven over de vele opties van de moderne drone en die wil leren. Geen haastige verkoper vanachter de toonbank, geen dozen schuiven. Dat soort winkels zijn er genoeg, daarvandaan komen de meeste drones voor reparatie bij Minicopters terecht.

Op een succesvolle vlucht,


Met vliegende groet,


René Nieuwenhuis Eigenaar Minicopters.nl / DroneRepareren.nl46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page