Onze oudere reviews, terug in de tijd tot 2012

Mavic platinum pro software vastgelopen *****
René heeft mij goed geholpen. Eigenlijk had ik geen keuze. Hij is zeer terzake deskundig en heeft hoegenaamd een enorme ervaring met het repareren van drones. De offertes van andere reparateurs waren zo buitensporig dat ik uiteindelijk hier uitkwam. René hield mij via Whatsapp voortdurend op de hoogte qua vorderingen in het herstelproces. Prijs vond ik redelijk. Dus al met al tevreden. Moest wel even slikken toen ik voor zijn deur stond, het is een privé woning. Maar laat uw vooroordelen daar vooral achter, want hij is gewoon zeer goed in wat hij doet.
Anoniem uit Amsterdam 7-11-2019

Persoonlijke aandacht staat voorop.....Toppertje 
*****
Ondanks een zeer hardnekkig probleem in mijn DJI MAvic Pro heeft Rene het tot een goed einde gebracht naar volle tevredenheid. Rene is een zeer prettig en open persoonlijkheid met en neemt alle tijd voor je! Een service die je deze tijd niet vaak meer tegenkomt, dus ga zo door Rene!!!! Je bent een drone topper!!!!
Bob Oosterbaan uit Voorburg 31-7-2019

 

reparatie Mavic pro platium *****
Het was zeker de moeite om van Tilburg toch naar Ede te rijden voor de reparatie van onze drone. Wij zijn zeer tevreden en rade Rene daarom ook zeker aan iedereen aan. Hij is echt een vakman, die weet waar hij mee bezig is. Rene nogmaals bedankt! groetjes vanuit Tilburg
Hein uit Tilburg 2-5-2019

 

Top! *****
In een woord: top! Mijn Mavic was total loss, zijn concurrentie gaf reparatieprijzen die hoger waren dan een nieuwe losse drone unit. Rene gaf de hoop niet op en fixte de Mavic, als nieuw, voor de helft van de kosten van een nieuwe. Daarnaast was de communicatie en iinzet fantastisch. Ik ga morgen met vakantie en wilde de Mavic mee, hij heeft alles op alles gezet om dat te halen, zijn creativiteit ingezet, en heeft het gehaald; Mavic zit in mijn tas, werkend! Ook de eerlijkheid en openheid over de kosten bij dit bedrijf zie je niet vaak meer in deze tijd, chapeau! Dikke aanrader om je drone door Rene te laten fixen.
Dariusz Sobecki 9-2-2019

Top service! 
*****
Ik heb minicopters gebeld toen mijn DJI Phantom 2 niet meer vloog. Ook had ik geen videoverbinding meer. Rene heeft dit direct opgepakt, nadat ik de drone had opgestuurd heeft hij me goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik kreeg de drone terug en hij werkt weer uitstekend!
G. Lensen 23-12-2018

 

Reparatie Mavic Pro *****
Ik had een probleem met mijn Mavic Pro. Het beeld was wazig en de SD kaart werd niet herkend. De Mavic Pro naar René gebracht. Hij heeft er veel tijd in gestoken om de oorzaak te achterhalen maar uiteindelijk niet kunnen vinden. Daarna heeft hij de Mavic Pro voor inspectie opgestuurd naar DJI. Na een tijdje kwam het bericht dat de Mavic Pro niet gerepareerd werd maar ik een compleet nieuwe Mavic Pro kreeg voor een erg schappelijke prijs.Toen René de nieuwe in zijn bezit had heeft hij deze keurig ingeregeld en gekalibreerd. Ik heb hem daarna bij hem thuis opgehaald. Hij heeft mij toen de instellingen allemaal duidelijk uitgelegd van de drone en de instellingen van mijn andere drone ook nog even gecheckt. Uit eindelijk heb ik maar een fractie van de tijd welke hij bezig is geweest met storing zoeken enz. betaald, de resterende tijd nam hij voor eigen rekening. Hij heeft mij de hele tijd keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. René bedankt voor je inzet welke je niet allemaal betaald wilde hebben. Ik beveel minicopters aan als u problemen hebt met uw drone. Ik ben keurig en netjes geholpen door René. Een man met passie voor zijn werk.
Nico Bloemenkamp uit Lettele 7-12-2018

Reparatie Mavic air 
*****
Super snelle en goeie service. Kan René iedereen aanbevelen. Drone opgestuurd en weer netjes thuis afgeleverd.👍👍
Dave Jansen uit Rhoon 20-11-2018

Reparatie Mavic Pro 
*****
Ontzettend blij met de (persoonlijke) service van René. Mijn drone moest met spoed gerepareerd worden en daar kon René gehoor aan geven. Wat erg fijn was is dat René mij door het reparatieproces heeft geloodst. Hij is transparant wat betreft de reparatie. Aangezien de post met benodigde onderdelen vertraging had heeft René de moeite genomen de drone persoonlijk op een afgesproken plek af te leveren. Hierdoor heb ik net op tijd de drone in bezit kunnen krijgen om er tijdens mijn vakantie prachtige beelden mee te maken. Ik kan iedereen Minicopters.nl aanraden om hun drone ter reaparatie aan te bieden. René, nogmaals dank voor de uitmuntende service!
Darshan Jagmohan 5-11-2018

 

Zeer tevreden! *****
Ik heb met Rene een paar weken geleden kennis gemaakt toen mijn Drone is gecrasht. Dezelfde avond nog contact gekregen en de volgende dag kon ik langs komen. Helaas was mijn DJI Air niet meer te maken. Maar de behulpzaamheid en de expertise waarmee hij me heeft geholpen is niet meer van deze tijd. Rene weet precies waar hij het over heeft. Geeft helder en duidelijk uitleg en zit vol met tips die je kunnen helpen. Ik ken geen andere webshop die qua service mij zo heeft geholpen als deze!
Remco Artz 2-11-2018

dji phantom 2 vision+ 
*****
heb een probleem met mijn dji phantom 2, omdat ik onaangekondigd speciaal uit belgie gekomen was neemt rene toch de tijd om mijn drone te bestuderen. TOP kerel.en nu hopen dat er een oplossing is.
Anthony uit heist aan zee 20-8-2018

Super service 
*****
Crash gehad met mijn DJI Phantom 3 wilde niet meer opstarten, bezoekje gebracht aan Rene in Ede en buiten in de tuin onder het genot van een kopje koffie werd al snel duidelijk wat het probleem was en het werd snel opgelost, verder volgens mij geen problemen, maar Rene zag dat de bevestiging van de camera toch was afgebroken ( bijna niet te zien voor een leek zoals ik) kon het onderdeel wat kapot was direct leveren en ik was € 30 kwijt en mijn drone weer picobello
G.Luby uit Rijssen 28-6-2018

DJI Phantom 4 reparatie 
*****
Na de crash van onze DJI Phantom 4 heeft Rene deze deskundig onderzocht zonder hiervoor kosten te berekenen. Na het ontvangen van een vaste prijs voor de reparatie van de Drone heeft hij deze tot perfectie weer gerepareerd! Hopelijk zal onze drone weer een hoop vlieguren kunnen maken. Rene nogmaals onwijs bedankt!
PCT 21-5-2018

Reparatie Mavic Air Pro 
*****
Ik had een vervelend ongelukje met mijn Mavic air Pro gehad, vervolgens meteen opzoek gegaan naar een adres die dit zou kunnen repareren omdat ik de week daarop voor een bruiloft foto's moest maken. Adres 1, ergens in Almere deze rekenen om te beginnen al 85,- spoed kosten en vervolgens ook nog eens verschrikkelijk veel geld om dit te repareren. Na enig verder zoeken kwam ik om de website van Rene: minicopters.nl, al na 1 telefoontje met René was ik eruit, deze man is een vakman in hart en nieren!, wat een kop vent! de drone opgestuurd, en René had hem binnen een paar dagen gerepareerd en volledig afgesteld! Ik heb de drone zelf bij Rene thuis in Ede opgehaald, dit is tevens zijn werk adres, prachtig dat deze man vanuit zijn huis (zolder) met zoveel passie zulk vakwerk kan leveren, dit maak ik zelden mee! René houd je steeds op de hoogte van de ontwikkelingen en overlegd het nodige. René hartelijk dank voor de super service. Ik zou bijna zeggen dat het geen straf is als mijn drone nog eens stuk zou gaan (=
Jouk Bleijenberg 21-5-2018

Spoed reparatie DJI Phantom 3 Advanced 
*****
Klinkt zo simpel aan de telefoon. Even een kabel vervangen. En dan komen de 'maren'.- Kan het nu gelijk want ik ga morgenochtend op vakantie? - Heb je de kabel in huis? - Kan ik bij je pinnen want heb geen geld in mijn portemonnee - Kan pas over 1,5 uur bij je zijn, kan dat? - ter plaatse erachter komen dat er nog een kabel kapot is, kan die ook vervangen worden. Tsja, als alles positief is en dan ook nog in een zonovergoten tuin een drankje krijgen (ondertussen wel moeten assisteren omdat een tuintafel toch niet echt een werkbank is en Rene alles kwijt is. Maar ja voorlopig kan mijn vliegende vriend alsnog mee met vakantie. Dan is er eigenlijk geen andere optie dan om 5 sterren te geven en eventueel mensen aan te raden dat als je een drone wil met een goede aftersales je toch echt bij minicopters.nl moet zijn.
Robert uit Leidschendam 4-5-2018

Geweldige service, kennis en enthousiasme 
*****
Via de ervaringen/reviews van anderen ben ik met de aankoop van een drone bij Rene terecht gekomen. De reviews zijn goed en niets is minder waar. Ongelooflijk wat een kennis en enthousiasme Rene heeft over het drone vliegen. Het vliegen en de techniek zit bij hem 'in het bloed'!
Evert-Jan van Veldhuisen uit Renswoude 1-5-2018

Superservice 
*****
Werkelijk een webwinkel waar de klant voorop staat. Ondanks het feit dat Rene de Zaak bijna alleen runt geeft hij toch veel aandacht naar de klanten toe. Heb je een vraag, dan krijg je vrij snel een reactie met goede raad terug, Top Rene, ga zo door !!!
Chris Heemstra uit Bergen op Zoom 27-3-2018

Service top! 
*****
Zeer fijne webshop. Mijn zoon had wat probleempjes met zijn drone, maar gelukkig was daar eigenaar René. Hij nam de tijd voor ons en binnenkort wordt er weer heerlijk gevlogen! Dankjewel!
Jennefer Vooijs uit Katwijk aan zee 3-1-2018

Super vriendelijk en eerlijk advies 
*****
Vandaag telefonisch contact gehad voor advies voor een drone voor mijn zoontje van 11. Zeer uitgebreid en eerlijk advies gehad. Ga vandaag of morgen zeker een drone bestellen bij minicopters.nl. Eerst nog even een keuze maken uit het grote aanbod.
Pascal Schilder uit Volendam 24-11-2017

Leuk 
*****
Perfect geholpen. De idiale drones gevonden voor mijn zoontjes. Ik heb hele goede uitleg gekregen en zelfs even gevlogen nou ja... De eigenaar is een beetje gek maar wel op een leuke manier. Als ik nog vrijgezel was :::))))
Inge 24-11-2017

Ongekend goede service 
*****
Een witte raaf onder de (web)winkels. Werkelijk geen moeite te veel om me tevreden te stellen. Ik ben lastig maar hier weten ze werkelijk wat klantvriendelijkheid inhoud. Als je naar een ander zou gaan voor aankoop, afstellen of reparatie doe je jezelf te kort. Hulde!
Rinus Smit uit Nieuwerkerk ad IJssel 10-11-2017

DJI Spark Minicopters 
*****
Afgelopen zaterdag de DJI Spark in Ede bij René opgehaald. Duidelijke uitleg en gelijk gevlogen! Geweldig! Fijn dat iemand zo enthousiast en duidelijk is! Bedankt René! De uitleg en follow up waardeer ik ten zeerste!
Peter Jan uit HAARLEM 23-8-2017

Op zoek naar een camera-drone... 
*****
heb ik hier telefonisch om hulp gevraagd bij de keuze van een drone die voor mij geschikt zou zijn. Vrouw, 60 en beginner. Ik heb heel uitvoerig en met veel geduld alle informatie gekregen die ik nodig had om een keus te kunnen maken. Waar vind je nog zo'n fijne service. Ik ga mijn eerste drone hier bestellen omdat ik het vertrouwen heb, dat als er problemen zijn, ik goed geholpen zal worden. Heel erg bedankt.
Petra de Roo uit Willingen 31-7-2017

Fijne mensen 
*****
Enkele jaren geleden een drone gekocht bij een andere winkel. Hij doet het niet meer. Rene heeft me toch belangeloos en eindeloos geholpen. Alle tips uitgevoerd. Hij doet het weer. Fantastische hulp voor een leek. De volgende drone zal ik dan ook zeker hier kopen.
Pieter 84 jaar uit Zaltbommel 24-5-2017

Q222 Quadcopter en onderdelen 
*****
Heel handige fraaie website met voldoende Quadcopters, voldoende onderdelen beschikbaar, en een echt eerlijke René die de webshop professioneel runt, enig minpuntje "René belt iets te vlug" (overbodig) want alles was (is) duidelijk waardoor dit telefoontje eigenlijk overbodig is. De onderdelen zouden iets vlugger terug op voorraad mogen zijn, dit duurt nogal lang (meerdere weken) en wachten duurt lang als je dringend een onderdeel nodig hebt, waardoor je noodgedwongen gaat zoeken bij de chinees. Voor de rest op alle gebied SUPER !!.
VERHARD PATRICK uit Patrick V Belgié 21-4-2017

Nog niets veranderd 
*****
In het begin van 2011 mijn eerste bestelling hier geplaatst. Zeer verheugd te mogen melden dat het service niveau anno 2017 niet veranderd is. Succes heren!
Een zeer tevreden klant uit Joure 14-4-2017

 

Website *****
Mooi website! :-)
Willem de Bie uit Rijswijk 15-3-2017

Dankbaar voor de hobby 
*****
Hierbij dank voor een start van een schitterende hobby! René, je hebt het vliegen aangewakkerd bij me, met de v929 en hubsan x4. Deze hobby is gewoon super.
Mark 14-2-2017

JJRC H8C drone 
*****
Geweldige en ook snelle service! René blijft klantvriendelijk ondanks de zware griep waardoor hij geveld was. Hij denkt mee en is een vakman eerste klas. Toen hij hoorde dat de drone die ik kocht voor mijn kleinzoon mee ging naar Curacao, gaf hij niet alleen goede tips maar stuurde ook spontaan reserve onderdelen op die misschien nodig kunnen zijn en op Curacao niet te koop zijn. Werkelijk klasse!
Ine van Herpen uit Maarssen 5-2-2017

Minicopter Eachine E010 Tiny Whoop 
*****
Gekocht voor kerst, maar helaas na 10 minuten vliegen werkte een propellor niet meer. Na een eerste email naar Rene, gelijk een reactie retour met een oplossing, dit werkte niet. Na het toezenden van een nieuw onderdeeltje met zeer goede uitleg werkte de minicopter weer ! Wat een service en hoe attent dat dit zonder kosten gebeurde. Dank Rene, zoonlief gaat even goed oefenen met deze copter maar komt zeker terug voor een grotere !
Yvette Journee uit Den Haag 4-1-2017

Prima bedrijf 
*****
Super service en zeer klantvriendelijk. Ook het chocolade geld van Sinterklaas was een leuke verrassing. Helemaal top :-) Heel erg bedank Renee en Sinterklaas.
A. Askar 19-11-2016

Eachine E010 
*****
Wat een heerlijk ragbakkie is dit voor in de woonkamer. Lekker snel en fijn te besturen, plus zeer crashbestendig. Bij de chinees iets goedkoper, maar liever bij minicopters aangeschaft met de wetenschap dat het verzorgt ingepakt de volgende dag word afgeleverd. Kortom tevreden en Bedankt Rene.
Jaap uit Amersfoort 21-10-2016

V393 WL TOYS 
****
Drone viel plotseling uit de lucht. Deze naar Rene opgestuurd. Een aantal losse solderingen werden door Rene geconstateerd. Gevalletje garantie. Vaak en veel contact gehad met Rene. Dit duurde weken....... (levering van onderdelen was een enorm aandachtspunt) Hier kon Rene ook niets aan doen. (wel erg frusterend) De geboden oplossing was uiteindelijk een nieuwe drone. Hiermee was ik uiteraard blij verrast. Bedankt Rene....
Rene uit Roodeschool 14-10-2016

Defecte Q212 
*****
Vriendelijk en snel opgelost! Deskundig advies. Rene denkt met je mee om tot een goede oplossing te zoeken. Prima zaak, snelle levering en goede kennis van zaken! Ben zeer tevreden na een wat minder prettige ervaring bij een andere drone zaak. Echt een aanrader!!!! Koop mijn drones nooit meer ergens anders (zeker niet in China want dat heb ik nooit ontvangen).
Kees Westdorp uit Oud Bijerland 17-9-2016

Phantom 3 Standard 
*****
Afgelopen Vrijdag mijn nieuwe drone gehaald Phantom 3 standaard. Zeer goede uitleg en gezien wat hij kan. De service is top en het was zeer gezellig bij René. Vriendelijke groeten Theo
Theo Span uit Stiens 11-9-2016

Ere wie ere toekomt 
*****
Het team van Minicopters is zeer professioneel, geeft snel respons en werkt deskundig. Een eer om zaken mee te doen.
Marcel Buitendijk uit Dordrecht 8-9-2016

Aankoop Quadcopter 
*****
Zaterdag 30 juli een Phantom 4 Quadcopter gekocht bij Minicopters. Tijdens een bakje koffie duidelijke uitleg gehad over de werking en voorafgaand aan het afhalen was heT uitpakken en opladen al te zien op de webcam... Alle drie de accu's waren netjes opgeladen. Onder begeleiding een testvlucht gemaakt waar de tijd voor genomen werd en daarna nog nadere uitleg over de DJI-go app. Zeg mij waar je nog meer zulke service krijgt! Fijne vertrouwde webwinkel met kundig en sympathiek personeel....een echte aanrader dus. Bedankt René,
Kees Kropff uit Capelle aan den IJssel 1-8-2016

EEN PRIMA BEDRIJF, MET TOP MENSEN! 
*****
Na hier een jaar geleden een Vision te hebben gekocht. Waar ik wat probleempjes mee had, die allemaal keurig netjes zijn opgelost! Omdat ik zeer tevreden was over Mini Copters, hier afgelopen winter een Inspire1 gekocht. In het begin wat levering probleempjes gehad om de Inspire 1 compleet naar mijn wens te krijgen. Wat overigens lag aan de leverancier en NIET aan mini copters! Uiteindelijk helemaal goed gekomen! Vandaag zondag 19-6-2016 kwam ik er achter dat ik me opgenomen video's niet goed kon afspelen op me laptop... Ook dat probleem vandaag binnen 2 uur op zondag opgelost. TOP René! Bedankt! Een super machine! Een prima bedrijf! En zeker een aanrader voor andere!! En top mensen die er verstand van hebben! Bedankt René en niet te vergeten Jeffrey, geweldige service!! Groet, een zeer tevreden klant 👍
Johan uit Oudkarspel 19-6-2016

*****
Drone Q222 
Drone Q222 besteld voor verjaardag kleinzoon en gevraagd of deze nog tijdig geleverd kon worden. En ja, kon tijdig en werd ook netjes gemeld dat het kon..... Is allemaal mogelijk, super klantvriendelijk, behulpzaam...... Kleinzoon blij, opa blij....👍👍👍👍👍
Cor. uit Reuver 7-6-2016

leuke drone, super service! 
*****
vorige week een leuke drone besteld, de zelfde middag erachter gekomen dat de verkeerde kleur besteld was. na een mailtje wat ruim na sluitingstijd nog werd behandel toch de goede kleur ontvangen. en dat nog binnen 24 uur ook! zelfs nog even contact gehad of alles naar wens was. deze mensen hebben belang bij tevreden klanten, en daar doen ze alles aan!!! SUPER SERVICE, SUPER KLANTVRIENDELIJK, Na aankoop zijn ze je niet gelijk vergeten! TOP!!!
Huey uit Amsterdam 31-5-2016

DJI Phantom 4 
*****
Vandaag mijn DJI Phantom 4 afgehaald. Keurig afgeleverd, ze hebben volop tijd genomen om mij de fijne kneepjes uit te leggen en een gratis vliegles gehad. Thuis gekomen ongeveer twee uur gevlogen om hem een beetje onder de knie te krijgen wat geen enkel probleem opleverde. De camera maakt rustige beelden die opvallend helder zijn. Al met al maakt de Phantom 4 een zeer goede eerste indruk. Bij deze nogmaals bedankt voor de uitgebreide uitleg en de fijne drone!
Ligtenberg uit Rijssen 17-5-2016

Enorm goede service 
*****
Ik ben al drie jaar klant bij Minicopters en elke keer weer verrast door de enorme goede service.
Rob uit Uit Apeldoorn 13-5-2016

Prima service 
*****
Motortje en landingsgestel bestel. Schroefjes ontbraken. Eén telefoontje en de schroefjes zijn keurig, gratis, nagezonden. Prima service.
Joop 12-5-2016

WLTOYS Q222 
*****
Na de eerste ontvangst van deze drone was ik eerst prettig verrast. Leuke drone met vooral de leuke barometer ingebouwd. Echter na een paar vluchten raakte de drone de weg kwijt. Het koste wat moeite en terugsturen om dit probleem duidelijk te krijgen bij minicopters, maar is uiteindelijk zeer netjes en correct afgehandeld. Meer dan een voldoende voor deze drone leverancier. Perfecte service, snel en bij problemen wordt je zeer correct behandeld.
H Poppe uit Hoofddorp 25-4-2016

x6 
*****
Hallo Rene De drone in goede orde ontvangen .Gelijk geprobeerd en vliegt perfect .En bedankt voor de goede service...Vriendelijke Theo
Theo Span uit Stiens 9-4-2016

Mobius HD ActionCam 
*****
Hallo Rene bestelling gedaan 16-3-2016 tijd 17:54. De dag er na had ik al twee berichten terug gekregen dat mijn bestelling Mobius HD ActionCam over gedragen is aan post.nl, best snel. 18-3-2016 heb ik de bestelling ontvangen. Snelle service. Ik ben erg tevreden met de Mobius HD ActionCam. Bedankt Rene en tot de volgende bestelling.
Richard Martens uit Wijlre Limburg 18-3-2016

Aanrader 
*****
Na een telefoongesprek op maandag 14 maart 2016 heb ik op dinsdag 15 maart 2016 een WLToys V686K gekocht en afgehaald in Ede. Uiterst vriendelijk ontvangen en uitgebreid tekst, uitleg en een kleine demo gehad. Rene nam er zelfs zoveel tijd voor dat ik op een gegeven moment echt weg moest om niet te laat op een adres in Wageningen te komen. Kortom een aanrader en, zoals al vaker aangehaald in de reviews, een service zoals je die niet veel meer tegenkomt.
Anoniem 16-3-2016

Aankoop Inductrix drones 
*****
Super snelle levering binnen 24 uur. Volgende kleine storing door onervarenheid, maar telefonisch supersnel opgelost op een zeer vriendelijke manier. Echt TOPPIE
Jan Klarenbeek uit Bennekom 6-3-2016

perfecte Service en zeer behulpzaam 
*****
Ik belde met een vraag over het plaatsen van propellers en deze werd zeer behulpzaam beantwoord, alle tijd werd hiervoor genomen. ook bij een vraag over mijn Phantom 2 Vision Plus met het bekende video probleem werd ik wederom op een prima manier geholpen en voorzien van advies. Als ik ooit nog een drone nieuw koop (wat ik gezien de problemen met mijn Phantom beter had kunnen doen) dan zou ik dit zeker bij Minicopters doen! Ik wil deze winkel bij iedereen aanraden!!! nogmaals zeer bedankt.
Jan van Tour uit Capelle aan den IJssel 19-2-2016

10 sterren 
*****
Ook ik geef graag een 10+ aan Minicopters. Je wordt overspoeld met winkels die drones verkopen, na aankoop ben je kennelijk geen klant meer en wordt je niet geholpen bij problemen. Hoe anders is mijn ervaring bij deze hard werkende jongens. Tot 2 keer toe heb ik een beroep gedaan op service en die snel en deskundig gekregen. De heren weten waar ze over praten en dragen oplossingen aan. Er wordt met je meegedacht tot het probleem is opgelost. Hartelijk dank, een (nieuwe) vaste klant!
Ger Peerboom 17-2-2016

drone problemen 
*****
Goede ervaring service erg goed bij problemen word je goed geholpen en goed opgelost dit maak je niet veel mee als ik een cijfer moet geven 10+
gerrit boon uit delft 6-2-2016

XK X380 
*****
Hoi Rene, Vandaag voor het eerst pas echt een keertje kunnen vliegen. Wat een mooie machine. Vliegt echt heel erg mooi. Met Gimball, camera en deze temperatuur ruim 18 minuten gevlogen en nog geen waarschuwingslampjes. Kan niet wachten totdat mijn FPV set er is. Groeten uit Veenendaal Rob Kieft
Rob Kieft uit Veenendaal 29-12-2015

Aardige mensen met verstand van zaken 
*****
Ik heb een goede start van jullie gekregen . Als ik in de buurt ben kom ik naar de winkel en zien welke mensen die goede service geven.
Antoine Jansen 26-11-2015

Defect motortje 
*****
Medio augustus bij Minicopters een JRC H8C gekocht en meerdere malen plezierig mee gevlogen. Tot ik er vanmiddag mee wilde gaan vliegen. Het weer was mooi en weinig wind, toen bleek dat een van de vier motortjes niet meer werkte. Ik heb gebeld met Jeffrey, die aangaf dat op motortjes géén garantie kon worden gegeven, maar ondanks dat heeft hij mij toegezegd een nieuw motortje te zullen sturen! Een TOP service van Minicopters, waarvoor veel dank!
R. Dehue uit Epe 12-11-2015

Flying 3D X8 drone reparatie 
*****
Flying 3D X8 weggebracht bij Minicopters. Had wat afwijkingen. Rene heeft hem helemaal gemaakt zodat ik de eerste vlieguren er nu op heb zitten! Zeer goede service en communicatie over de werkzaamheden. Top team daar bij Minicopters.
Sandro Nagtzaam uit Vleuten 3-11-2015

service 
*****
Een kapot motortje werd direct vervangen. Telefonische hulpdienst werkt ook perfect. Dank voor de service Jeffrey!
Ruben 31-10-2015

oplaad apparaat 
*****
De lader begaf het oorzaak de voeding is stuk. Ik bel ende volgende dag al een nieuwe per post. SUPER is dat!!!!!! Geweldige servies van jullie. 
Chris Ketelaar. uit Nijmegen. 30-10-2015

Zeer tevreden over jullie service 
*****
Onlangs kocht ik m'n allereerste drone, een Hubsan X4 V2, bij Minicopters. Ik had gewoon heel veel pech dat bij het testen bleek dat 1 van de 4 motortjes niet meer werkte. Ik meldde dit telefonisch en kon 'm direct terugsturen. Eind vorige week verstuurd en begin deze week kreeg ik al een bevestiging dat m'n nieuwe door jullie was opgestuurd. Deze werkt zoals het hoort! Minicopters is zéker aan te raden! Als het goed is mag het ook gezegd worden!
Mattias Pletinckx 29-10-2015

 

Zeer goed *****
Lang geleden dat ik zo goed ben geholpen en zo goed advies heb gekregen Als ik 10 sterren had kunnen geven had je ze gekregen Rene
Rob uit Enschede 26-10-2015

rc logger 
*****
Super heb dinsdag een rc logger drone gekocht Maar na een dag moederbord stuk hem er na toe gebracht. En wat denk je s avonds kwam jefry van minicopters met een hele nieuwe bij mij thuis in renkum. dit toch top. Dus renee en jefry een dikke 10. Top top super
ed van kooten uit renkum 22-10-2015

Top service!
Vanmiddag telefonisch contact gehad over de levering van een niet passende motor van mijn V686. Bleek per abuis een verkeerde motor te zijn geleverd. Geen gedoe met retour zenden e.d. maar ze leveren per direct op hun kosten een passende motor. Dat vind ik echt Top service! Mijn complimenten.
Férenc Hutjens uit Wijk bij Duurstede 8-10-2015

Lekkerste koffie 
*****
Ik heb vanmiddag mogen ervaren dat niet alleen de service perfect is, ook de koffie is er zalig :)
B. Schouten uit Apeldoorn 6-10-2015

RC Eye Xtreme 
*****
Had verkeerde afleveradres opgegeven, maar minicopters heeft het mooi in orde gemaakt. Ik ben zeer wel te spreken over hun service. Een aanrader. De RC Eye Extreme is echt een toppertje ! Mijn eerste droontje. Zeker ook een aanrader. Met aansteker spycam heb ik al leuke fimpjes gemaakt.
thedaveexperience uit amsterdam 3-10-2015

Snel en correct 
*****
Beste Minicopters, Vandaag mijn V303 Seeker ontvangen. Helaas nog niet kunnen vliegen door het slechte weer. Bedankt voor de snelle levering en dat ik met een kleine bijbetaling de "nieuwe" versie kon aanschaffen. Telefonisch ook zeer correct te woord gestaan.
Franco Scala 5-9-2015

X6 
*****
Hallo Rene De x6 ontvangen. Perfekt goede service ben paar dagen weggeweest daarom nu pas een berichtje vanavond ga ik er mee vliegen heb er zin in. Vriendelijke Groetn Theo
Theo Span uit Stiens 31-8-2015

Happy 
*****
Dit bericht is een aanbeveling voor René en zijn medewerkers. Jullie runnen een prachtig bedrijf dat ik iedereen kan aanbevelen. In de afgelopen jaren heb ik veelvuldig een beroep op jullie mogen en moeten doen. Bij een noodsituatie kon ik zelfs op zondagavond op de hulp van Minicopters.nl rekenen. Jullie hebben hart voor de zaak en voor deze hobby. Ik waardeer dat zeer.
Roy Sanders uit Utrecht 25-8-2015

 

Service *****
Vandaag mijn seeker 303 ontvangen, Weeral een goede en snelle service van minicopters waarvoor mijn dank. Gisteren telefoon gehad van Rene dat hij verstuurd was en ready to fly, dus uitgepakt, rotors gemonteerd en proefvlucht gemaakt, alles liep gesmeerd. Dank u voor de service, altijd correct!
Anoniem 24-8-2015

Seeker V303 
*****
Na enig oeffenen Mijn Seeker V 303 goed uitgeprobeerd. Hij gedraagt zich zo als verwacht prima te stuuren en het terug komen werkt zeer goed. Ben zeer te vreden ook over de service van Minicopters. En raad het dus ook een ieder aan .
Chris 24-8-2015

Top service 
*****
Een paar keer een bestelling gedaan en altijd snel en goed verzonden. Ook de aftersales zijn goed. Mijn accu was bol gaan staan en heb hierop contact opgenomen met René. Na mail contact een dag later een nieuwe gezonde accu binnen!
Bram 7-8-2015

 

Topservice en verstand van zaken *****
Deze week een WLtoys v686G aangeschaft na een goed gesprek met minicopters.nl. Deze drone is een match met wat ik voor ogen had. Tevens hebben ze voor mij een extra antenne geinstalleerd. Dit alles binnen 2 werkdagen en voor een concurrerende prijs! Bedankt heren.
F. Hutjens uit Wijk bij Duurstede 5-8-2015

ESC en motor 
*****
Geweldige service! Rene heeft hart voor zijn zaak! Een esc en motortje besteld, bleek een klein foutje via de bestelsite erin geslopen te zijn. Dan wordt je netjes gebeld met de mededeling dat het in orde wordt gemaakt, en er wordt zelfs meegedacht en een ander alternatief aangeboden .. SUPER!!!!
martin 2-8-2015

 

Top Webshop!! *****
Pakketje goed aangekomen prima service top Rene!! De v393 is best een joekel van een ding :D groter dan ik had verwacht haha. kleine testvlucht binnenshuis gedaan en echt een super stabiele Quadcopter is het. De afstand bediening werkte ook op mijn v262 daar ben ik ook heel blij mee! Nu nog even wat beter weer dan kan ik hem buiten goed uittesten, filmpjes volgen later.
Stef uit Beverwijk 29-7-2015

Super Service 
*****
Wat een super service zeg. Ook voor kleine bestellingen. Hoero, binnen twee dagen mijn onderdeeltje op de deurmat. Motortje wisselen en zoemen maar weer! Bedankt!
Anoniem 25-7-2015

 

De accu *****
Pakketje goed aangekomen prima service top Vanavond even lekker vliegen
Theo Span uit Stiens 30-6-2015

Verbaast 
*****
Meer dan een uur gebeld met Minicopters. Uiteindelijk het advies gekregen een 59 euro helikopter te kopen terwijl ik van plan was 1200 euro uit te geven. Een eerlijke winkel met eerlijke mensen. Kom daar nog maar eens om! Bedankt!!!
Chantal Raamsdonk 26-6-2015

Goede service!! 
*****
Ik heb al meerdere keren onderdelen besteld voor verschillende quads en altijd perfecte levering. Volgende werkdag in huis, en ook zorgvuldig verpakt! Zeer vriendelijk aan de telefoon en kreeg erg goed advies. Kortom, m'n complimenten voor Minicopters! Een aanrader!
Paul uit Wijk bij Duurstede 27-5-2015

WL toys Seeker V 303 
*****
Een week geleden de V 303 Seeker gekocht. Hij vliegt top. Ondanks de toch wel straffe wind blijft hij getrouw zijn GPS positie vasthouden. Snelle levering goede service en ik heb inderdaad het uitpakken en testen van de quadcopter op de webcam van minicopters kunnen volgen.De Seeker doet niet onder voor de instap Phantom en is goedkoper. Na velen jaren vliegervaring met RC vliegtuigen is de GPS quadcopter een mooie aanvulling in de RC vliegerij.
Herman Thissen uit Brakel 23-5-2015

 

Top webshop! *****
Ik heb nu al meerdere bestellingen gedaan in het afgelopen jaar en telkens weer goed en snel geholpen. Ook al een keer meegemaakt dat ik een FPV camera had gekocht en daarbij een lens had besteld die er al standaard bij geleverd werd. Netjes gebeld door Rene en hij wees mij daar op en gelijk mijn geld teruggestort gekregen. Kortom zeer tevreden klant die minicopters zeer zeker aanbeveelt.
Rob uit Nieuw-Vennep 18-5-2015

 

Geslaagd met een Phantom Vision plus *****
Gisteren bij Rene geweest, wat een vent. Goed advies, alle tijd, een idiote schildpad (jammer dat die opgesloten zit), een paar klanten en ik dus ook. Gewoon die phantom vision plus V3 gekocht. Ben er blij mee en nee ik laat mij niet verleiden door Marktplaatsaanbiedingen. Trouwens die prijzen zijn zeker erg concurrerend en Rene is niet gek die kijkt echt wel rond. De andere aanbieder adverteren en zoals je elders kunt lezen, die kunnen niet eens leveren, dus tja.............
Roel 11-5-2015

phantom 2 fpv plus zenmuse 
*****
Na wat overleg op 't forum een uitgebreid pakket aan spullen bij elkaar verzonnen om een Phantom FPV te maken, en na veel wikken, wegen en sparen besteld. Binnen drie dagen was deze door het team van Minicopters bij elkaar geraapt, in ekaar gezet, getest, en verzonden! grote, grote dank, en diep respect voor de expertise!
Paul van Wingerden uit Delft 2-5-2015

Bestelling quadcopters 
*****
Snelle en prompte levering door Minicopters. Uitstekende service, alles klopt 100%. Ik ben zeer tevreden!
Walter uit Breda 22-4-2015

DJI Inspire 1 
*****
Al een tijdje wil ik graag de Inspire 1 en twee weken geleden heb ik de knoop doorgehakt. Na al eerdere goede ervaringen met minicopters heb ik René opgebeld om er een voor mij te reserveren. Nou zit René in Ede en ik in Anna Paulowna en dat is een stukje uit elkaar. Maar vanwege een familie feestje in de buurt van Ede dacht ik dat dat wel te combineren was. Alleen het feest was op zondag en is dan is René in rust. Maar gelukkig voor mij was hij genegen om zijn halve zondag op te offeren om mij het een en ander bij te brengen over de Ispire 1, klasse vind ik dat. Dan kan je natuurlijk zeggen, voor dat geld mag dat ook wel, maar toch er zijn er niet veel die dat doen, ik denk zelfs niemand. René zijn motto is laat eerst maar zien dat je met deze machine kan vliegen dan krijg je hem mee, en ik deel die mening. Heel vaak besteld iemand een quadcopter omdat het makkelijk lijkt, en vliegt daarna de boel aan gruzelementen,met alle gevolgen van dien. Ik was al gewend om te vliegen met de DJI FC40 en die beviel mij best. De Inspire 1 vliegt nog stabieler en heeft een mogelijkheden waar ik de komende weken nog wel voor nodig heb om me die eigen te maken. S 'avonds thuis heb ik al een stukje gevlogen en ik word er alleen maar blijer van. hulde aan minicopters en hulde aan René.
Henk Sikman uit Anna Paulowna 20-4-2015

DJI Naza V2 + GPS 
*****
heb hier een DJI Naza V2 + GPS set gesteld, binnen een dag geleverd, kijk dat noem ik eens service!! erg bedankt.
Giuliano uit Alkmaar 12-4-2015

Top Echt Waar 
*****
Heb 2e paasdag voor een modelvliegvriend met mijn account een frame wheel f450 besteld. Met het verzoek om af te leveren op zijn naam en adres. Helemaal top 2 dagen later binnen. Bedankt!
Dick Visker uit Rijen 8-4-2015

De enige winkel die echt test 
*****
Ik ad ergens anders al een drone gekocht waar ze zeiden dat ze alles testen, Mooi niet dus. Ik moest alles nog zelf inelkaar zetten. Ook de camera, Nu hier de v222 gekocht., De batterij was al opgeladen en de camera met het kaarte zat er al in. Ook waren er filmpjes en fotos gemaakt, Toen ze aan het vliegen waren. Heel erg goed, Ik ben heel erg blij met deze winkel en koop niooit meer bij een andere!!
John boogaard 28-3-2015

Service Zeer Goed service 
*****
Hoi We toch effe doorgeven dat de service geweldig is. Snelle en vooral goede service. :-) Dat is niet meer vanzelfsprekend bij veel webshops
Anoniem 21-3-2015

bestelling levering 
*****
Top site heb 2 bestellingen gedaan h8c drone en accessoires voor mijn v222 goede en snelle levering bedankt minicopters zeker aan te raden.
kevin uit Zedelgem 19-3-2015

 

garantie op quado kopter *
Voor de verjaardag van mijn man heb ik een quado-kopter, H8C gekocht. Hij pakte het uit en toen bleek dat de draden van de HD camera los zaten. Mijn man is geen techneut. Hij belde de leverancier op. Deze adviseerde hem om het in elkaar te zetten. Dat heeft hij gedaan. De camera bleef defect. De leverancier heeft het toen gerepareerd. De camera bleef defect. Antwoord van de leverancier: dan is de printplaat in de quadcopter kapot, en dat was het. Mijn man vond het jammer dat hij de camera niet kon gebruiken, maar de quad-copter wel. Twee weken later hield een propeller op met draaien. De leverancier zei letterlijk dat de motoren binnen enkele vluchten kapot kunnen gaan. Op garantie hoeven wij niet te rekenen. Want hij verwees naar de garantie bepalingen waarin opgenomen is dat het product binnen enkele vluchten kapot kan gaan en daar is de garantie niet voor van toepassing. Jammer! Van een product van 122,- euro incl verzendkosten mag je wat meer verwachten dan het antwoord dat wij kregen. Wij kunnen fluiten naar enige garantie! Op de site lijkt het allemaal fantastisch, zo'n verkooppraatje. Maar de werkelijkheid is teleurstellend. Geen fijne ervaring met mini-copters!
haaksma uit leusden 19-3-2015

 

Reactie Minicopters

Beste mevrouw Haaksma, Minicopters test iedere quadcopter, ook de camera wordt uitgebreid getest. U heeft een test filmpje en foto's op de SD kaart aangetroffen, gemaakt met deze camera. Uw man gaf mij aan de bekabeling zelf per ongeluk kapot te hebben getrokken. Dat kan gebeuren. Ik heb gratis een nieuwe kabelset met stekker opgestuurd. Toen de camera het bij u niet deed heeft u man, op mijn verzoek, de camera opgestuurd. Wat bleek, alle draden waren lukraak met elkaar verbonden (met een pleister om het geheel gewikkeld) en hebben zo kortsluiting veroorzaakt. Ik heb wederom kosteloos nieuwe bedrading gesoldeerd en de camera getest, deze bleek nog uitstekend te werken. Na de camera terug te hebben gezonden bleek de camera het op uw H8C niet te doen. Hoogstwaarschijnlijk doordat het moederbord een opdonder heeft gekregen van de veroorzaakte kortsluiting. Als u man, met de beste bedoelingen, per ongeluk kortsluiting veroorzaakt dan valt dat inderdaad niet onder garantie.

Dan het motortje dat het na 2 weken begaf... Motortjes gaan kapot, vroeg of laat. Door een crash, slijtage, blokkering etc. We geven daar inderdaad geen garantie op. Het staat op de product pagina van de H8C zelf zeer duidelijk gemeld. Niet in kleine lettertjes, niet alleen in de algemene voorwaarden. U gaf aan dit gelezen te hebben. Ik heb mijn best gedaan u uit te leggen dat het onmogelijk is iedere quadcopter met een opgelopen defect te ruilen voor een nieuwe quadcopter. Dit zou in de praktijk betekenen dat we iedere quadcopter met schade ooit verkocht eindeloos moeten innemen voor een nieuw exemplaar. De RC hobby bestaat niet alleen uit vliegen, varen of rijden maar ook uit het repareren van opgelopen 'verwondingen'. Een nieuw motortje is binnen 10 minuten geplaatst. U gaf echter aan dat uw man daar niet handig genoeg voor is. Ik kan mij echter voorstellen dat binnen uw vrienden en/of kennissenkring iemand deze taak op zich kan nemen. Minicopters heeft de motortjes niet alleen op voorraad maar heeft hierbij 2 filmpjes geplaatst hoe je deze het beste kunt wisselen. Makkelijker kunnen we het niet maken. Ik wil u graag helpen maar kan niet voldoen aan de eis de quadcopter te vervangen. Ook niet als dit leidt tot een negatieve beoordeling. Hopelijk wisselt iemand het kapotte motortje zodat uw man de hobby weer kan oppakken. Het is zeker niet nodig om uw man's quadcopter als weggegooid geld te beschouwen, en paar euro en 2 handige handen zijn voldoende om de hobby te hervatten.

Vriendelijke groet,

Rene Nieuwenhuis 
Minicopters

Xtreme 
*****
Minicopters is echt een super toko Had stukken met mijn Xtreme die ik zelf niet kon maken mocht ik sávonds bij Rene thuis brengen belde mij 2 dagen later op dat alles weer gemaakt was en of die de Xtreme kon opsturen zodat ik snel weer kon vliegen super blij mee!
Barry uit Boxtel 17-3-2015

 

Diverse aankopen *****
Diverse aankopen nu al gedaan, en steeds blijkt, als de voorraad er is, wat je zelf kunt zien, is het de volgende dag al bezorgd. Zelfs mijn laatste aankoop, gedaan op vrijdag....ja...zaterdag binnen. Dank en ga zo door, het is top!
Dick uit Gilze Rijen 7-3-2015

Phantom 2 koffer 
*****
Gewoon super! Bestelling en levering.
José uit Menen 3-3-2015

afhandeling bestellingen en contact. 
*****
Het is een Top site kwa bestellingen en de afhandeling daar van leveringstijden en contact zijn ook Top. Niks te klagen. Iets niet goed? ook netjes afgehandeld. Ja echt leuk dit! Jammer dat je niet maar hebt kwa doe het zelf en racecopters. Ik heb van jou Logger Xtr een schitterend beest beest gemaakt maar moest vaak bij een ander stukjes en beetjes bestellen en dat was gelijk te merken serieus tot 3 weken wachten. Laatst moest ik een batterij alarm hebben bestel hem bij minicopter volgende dag thuis!!! JEEEEES verder solderen!!! hahaha
Van der Eijk. Arthur. uit Vlissingen 28-2-2015

Geweldige hobby erbij?? en een super service 
*****
Na veel leeswerk op het internet kwam ik tot de conclusie dat ik een quadcopter wilde hebben en waar beter bestellen dan hier bij www.minicopters.nl, met alleen maar positieve ervaringen van klanten kan je daar bijna niet meer op heen. De eerste twee accu sessie zijn al achter de rug en wat een lol met zo'n kleine V222 vliegmachine. Ik denk wel dat het een voordeel is als je al eerder met RC hebt gereden, gevaren of gevlogen, bij mij in ieder geval wel. na een 20 minuten heb ik het al aardig onder de knie. Begin met laag over de grond proberen om gevoel te krijgen in de joysticks en zorg voor een lekker ruime op ruimte. Deze eerste minicopter smaakt eigenlijk al naar meer ;-), het hele minicopters team bedankt.
Frank Korver uit Almere 20-2-2015

Super service en klantvriendelijk 
*****
Na een aantal weken zoeken naar welke drone voor mij de beste was, eindelijk besloten wat het moest worden. De phantom2 V3. En natuurlijk wil je m dan ook snel hebben. Minicopters gemaild en even gebeld. Vriendelijk te woord gestaan door René. Eind van de dag kon ik als langskomen, en samen een proefvlucht gedaan. Helemaal super geregeld, en René nam ook alle tijd voor uitleg en om te vertellen hoe alles werkte. Kortom, lang nagedacht, maar erg blij met een super mooie en complete drone, en erg blij dat ik hem bij minicopters heb gekocht. Bedankt
Erik uit Tiel 17-2-2015

goed en snel 
*****
Op vrijdag ochtend Eye Extreme met extra accu en earial kit besteld. Om 15,00 uur kreeg ik al de mail met tracktrace en op zaterdag is de drone bezorgd. De drone was goed verpakt tegen het ruwe werk van PostNL :)Alle bestelde spullen zaten in de doos inc afgetekende bestellijst. De batts zaten nog in de controller, hij is dus ook echt getest. Zeker een goede winkel, volgende drones gaan hier zeker ook gekocht worden
Christiaan uit Jirnsum 14-2-2015

Gopro mountainbike voor dji phantom 
*****
Snelle levering en goed verpakt
Patrick 13-2-2015

Bestelling 1e quad 
*****
Nadat ik mijn eerste quad besteld had, en toch nog even op het forum aan het praten was over de juiste keuze, bedacht ik me. De bestelling en betaling al reeds gedaan. Situatie uitgelegd en het was totaal geen probleem om mijn bestelling te wijzigen in een andere quad. Zondag besteld, maandag ochtend gewijzigd, en dindsdagmiddag binnen. Zeer snelle en persoonlijke service!
Mark uit Friesland 11-2-2015

 

prima levering snelle service.. *****
ik had donderdag na 18:00 een bestelling geplaast direct daarop kreeg ik een bestelbevestiging... en de dag erna een order update dat mijn bestelling bij post nl was aangeboden.... nu ist zaterdag nog voor de middag... en mijn pakket staat hier voor me neus... snelle levering , complete levering, en gecontroleerde levering (bedankt rene) ik zie dat het lampje van de oplader uit is :) dus dat betekend maar een ding!!.... juist!! ....vliegen!! prettig zaken gedaan te hebben met minicopters zeer tevreden
wilfred uit geesbrug 7-2-2015

 

Wltoys v303 seeker *****
Bij toeval op de site gekomen ,zocht al een hele tijd een leuke quadcopter met gps . Snelle levering en een telefoontje dat de seeker al gecalibreerd was, dus zo uit de doos en vliegen maar. Zeker een aanrader deze v303 seeker . mvg Paul
Paul Aben uit Rossum GLd 26-1-2015

© Minicopters 2010 - 2020         KvK nummer 64078442        BTW nummer NL001854150B21           Algemene voorwaarden       Privacy Policy