Onze oudere reviews, terug in de tijd tot 2012

V 222 *****
De V222 besteld. Bevestigingsmail gehad. Tracktrace nummer gehad. Kortom, prima levering. Toestel is gestest thuisgeleverd. Erg prettig. Prima drone, mooie beelden, film en foto's. Advies is om een extra batterij te kopen. Gaat inderdaad een minuut of 10 mee. Daarna een uur opladen. Erg leuk toestel. Ik denk er zelfs aan om er nog een te kopen.
Rob uit Terneuzen 31-12-2014

 

DJI Phantom Vision 2 + V3 *****
Vanmiddag mijn DJI Phantom Vision 2 + V3 opgehaald en instructie gekregen over de Phantom zelf en het vliegen. Om onverklaarbare redenen verdween ie tijdens de testvlucht in de bomen en crashte. Binnen een kleine drie kwartier was er een andere, spiksplinternieuwe geregeld en geïnstalleerd met opnieuw aansluitend een testvlucht. Die nu wel goed verliep. Prima geregeld zodat ik toch nog Ede kon verlaten met mijn nieuwe bezit op de achterbank.
Kees uit Oud-Beijerland 19-12-2014

 

Super! *****
Wat een superservice ! Gisteren vrijdag besteld, en vandaag zaterdag rond de middag stond PostNL er met mijn Hubsan X4, leuk. Eerste vluchtje, nou ja, vluchtje kan je het amper noemen, zit er op. Ik zal nog veel moeten oefenen...viel dat even tegen. Maar voorzichtig gaan we verder met de eerste stapjes in het quadoptervliegen :)
Roel Jacobs uit België 13-12-2014

 

Goede service *****
Prima service en duidelijke uitleg. Ook nog eens snelle levering. Zo kan het dus ook!!!
Schumacher 12-12-2014

 

Prima service, uitgebreide uitleg *****
Beste René Zoals je weet gisteren mijn nieuwe DJI Phantom Zenmuse opgehaald, samen met mijn kleinzoon Ik wil je hierbij nog even bedanken voor de prima service. Uitgebreide uitleg. Hartelijke ontvangst, ook voor kleinzoon. Prima demo en uitleg bij het proefvliegen. Ik ben blij dat ik dit toestel bij Minicopters gekocht heb, ga er nu uitgebreid mee vliegen en verzinnen over het vervolg (fpv set toevoegen). Deze laat ik dan graag weer door jou adviseren en daarna opbouwen, dus tot binnenkort ! vriendelijke groet, Otto
Otto 11-12-2014

 

DJI Vision 2+ V3 *****
Vanmiddag mn nieuwe DJI Vision 2+ opgehaald bij Rene in Ede. Goed uitleg gehad, dito testvlucht. Leuk om het enthousiasme van Rene te zien, hart voor zn produkt en door zijn uitleg bij thuiskomst direct mn eerste testvlucht gemaakt. Aanrader om bij Rene je spullen te halen!
Rene van Dijk uit Purmerend 6-12-2014

Super tevreden 
*****
Omdat ik gisteren toevallig in de buurt van Ede was en al een tijd aan het rondkijken was voor een heli, heb ik Rene gebeld. Hij was op dat moment aanwezig en had de V911 op voorraad. Ik ben hem gaan ophalen en hij heeft hem meteen even getest en uitgelegd. Prima service en zeer behulpzaam! Ik heb alle vertrouwen in deze zaak en ben er van overtuigd dat ik makkelijk terecht kan met vragen of problemen waar ik tegenaan zou lopen.... Een aanrader en ik vrees dat het niet het laatste is wat ik bij hem aan zal schaffen...
Mike uit Den Haag 29-10-2014

 

Kwaliteit producten en geweldige service *****
Na inlezen en advisering hier op het forum eerst een Hubsan X4 V2 gekocht. De service en het vliegen beviel zo goed dat ik nog geen maand later een aanbieding niet kon laten liggen en zojuist heb ik mijn eerste vlucht gemaakt met mijn nieuwe quad (de Eye One Xtreme). Eerst de xtreme gekregen zonder zender. Rene had dit al opgemerkt en de zender al nagestuurd. Zoals gezegd: geweldige service en goede producten. Zeker een aanrader!
Tijn Cox uit Nijmegen 4-10-2014

 

DJI 550 F *****
Hartlijk Dank voor de tips en de supersnelle levering. Ha was dit keer sneller dan de mail Rene. De copter is helemaal super en was top verpakt. Na de Phantom nu deze hexacopter bij jou gekocht. dank voor de snelle levering en de 1 op 1 nazorg ;-) Groet, een vaste klant (Arnold Lankamp)
Arnold uit Harlingen 19-9-2014

 

Geweldige Service *****
Wat een geweldige service van Minicopters ( René ).. 2 maanden geleden een Quadcopter V222 besteld bij minicopters.. Afgelopen week draaide de Quadcopter niet meer om ze eigen as. Contact opgenomen met Rene, hij had nog nooit van het probleem gehoord.. De volgende dag kreeg ik een mail, dat ik de zender op kon sturen en dat ik kosteloos een nieuwe zender toegestuurd zou krijgen.. In plaats van opsturen ben ik langs gereden, en de nieuwe zender opgehaald :-).. Bedankt René
Patrick Mostert uit Vlaardingen 19-9-2014

 

Perfecter service Minicopters.nl *****
Allereerst mijn dank, zo een perfecte en proffesionele zaak heb ik nog niet eerder gezien, met live beelden en forum. Mijn naam is Danny en ben al 20 jaar actief in de rc wereld. Begonnen met tamiya autos, later robbe en graupner boten en de laatste 10 jaar een verzameling opgebouwd van 13 bigscale autos (FG en Hormann). Nu mijn vrienden drupplesgewijs overstapten op vliegen, besloot ik voor de grap een mini drone aan te schaffen, bij jullie con culegga (elektrowarenhuis), een samewa x80 voor 40 euro. Echter kregen we met 5 man dit ding niet normaal stabiel en na 3 accus was hij defect,(achteraf geen onderdelen voor ) en dus zonde. Aangezien ik toch wel de kriebels kreeg besloot ik op internet in te lezen, en kwam zo na gedegen onderzoek op jullie site terecht, en viel mijn oog op de HUbsan x4 H107c hd. Ook de afhandeling die jullie doen is van ongekende waarde als klant, forum en live beeld MET test, ongeacht de prijsklasse. Dit heb ik in 20 jaar nog NOOIT meegemaakt, zelfs niet als ik autos van 3000 euro koop, wordt er betaald en succes thats it. Jullie geven vertrouwen en een soort medeleven aan jullie klanten. Zelfs als het een product van 100 euro betreft, waarvoor ik alleen maar een diepe buiging kan maken en zeker terug kom bij jullie als ik ervaring heb opgedaan met mn hubsan om groter te gaan. Als laatst de Hubsan, wat een ding!!!, In 1 keer stabiel en (gevoel) van controle(als leek), ipv dat samewi onding. Ik heb weer een nieuwe tak van rc gevonden.en zal zeker noig een paar accus bijbestellen. Nu flink ervaring opdoen en dan naar de midlevel V222, en daarna een phantom. Dus voor iedereen die twijfelt, koop niks bij online winkels al lijkt de prijs zo leuk, www.minicopters.nl is de zaak waar je waar krijgt voor je geld ongeacht de prijsklasse. Heren , bedankt, ik zie dat mijn accu weer vol is hahaha. En ik kom zeker terug bij jullie voor mijn volgende onderdelen/ of copters. Mvg Danny
Danny 11-9-2014

 

Tevreden *****
Ben zeer onder de indruk hoe jullie alles afhandelen. Prima gedaan met die drukte. Ik heb mijn extreme nog niet binnen maar ben nu dus al tevreden.
Aad uit Nijmegen 1-9-2014

 

Verzenden, ontvangen ***
Ik vond de tijd tussen bestellen en ontvangen erg lang maar hoop er toch schik van te hebben
Julian uit Uddel 1-9-2014

 

SERVICE !!! *****
En dan niet met een hoofdletter, maar alleen hoofdletters ! Door onze overlappende vakanties duurde het wat langer, voor sommigen wellicht een reden om je quadcopter bij X of Y te kopen; je weet wel, nu besteld, morgen in huis. Ik heb er bewust voor gekozen dat niet te doen. Een DJI is net iets ingewikkelder (en duurder) dus wilde graag gebruik maken van de uitleg van René en de gezamelijke testvlucht(en). Vandaag de DJI opgehaald, koffie gedronken, gezellig zitten praten en de testvlucht; super. Wens René ook in de toekomst veel succes en veel klanten; ik weet, duurt het misschien wat langer maar SERVICE is echt veel waard.
Jos uit Leusden 28-8-2014

 

Perfecte levering *****
Vlak voor zijn vakantie had Rene toch nog tijd om mijn Phantom FC40 klaar te maken en aan mij uit te leggen. Top service!!!!! Inmiddels al vele uurtjes gevlogen en wat een mooie copter is dat. De FC40 camera maakt echt mooie beelden maar een GoPro met Gimbal staat al op het verlanglijstje. Dus Rene je ziet me zeker nog een paar keer terug
Rob Kieft uit Veenendaal 27-8-2014

Lekkere no- nonsens shop, maar wel de juiste sevice! 
*****
Ik heb bij René een RC EYE One Xtreme gekocht. Wat een top shop heeft René zeg. Lekker no-nonsense, maar wel met prima service. Elke quadcopter die de deur uit gaat, groot of klein, wordt van te voren gebonden met de controller en getest. De copter gaat pas weer de doos in als hij 100% werkt. Vandaag bestellen en morgen in huis is niet altijd haalbaar. Vandaar de 'orderachterstand' vermelding op de homepage. Dat heeft alleen maar te maken met de grote vraag naar quadcopters. Hij doet alles in z'n eentje, maar desondanks blijft hij zijn perfecte service leveren. Het is het wachten waard. Het is niet alleen het testen van de quadcopters voordat ze de deur uit gaan, maar ook de nazorg en die is in mijn ogen net zo belangrijk. Wanneer je een Phantom op gaat halen ga je niet naar huis zonder een testvlucht te hebben gemaakt met de nodige uitleg. Waar krijg je dat nog tegenwoordig. René verkoopt ook alleen maar copters die hij zelf uitgebreid getest heeft en waar hij zelf achter staat. Iedereen vind het in deze tijd normaal dat er binnen een uur gereageerd wordt op vragen, mail en telefoontjes.. Dat is bij René niet altijd het geval. IK vind deze SERVICE niet normaal! Ga zo door René!
Roy van Lith uit Wamel 31-7-2014

 

v303 seeker *****
Ben tevreden over de geboden service van mijn aankoop...batterijen in de zender...afgestemd en getest... plus het feit dat men altijd kan bellen of mailen ingeval problemen....
Luc Roels uit brugge 30-7-2014

 

Top service!!!!!!!! *****
Wij hadden rond 12:00 uur afspraak met Rene. Phantom stond netjes klaar. Op ons gemak naar het nabij gelegen veldje gelopen. Hier nam Rene de volledige tijd om alles over de phantom uit te leggen. Hierna een proefvlucht gemaakt. Ging super. Rene, ga zo door met je bedrijf en je bedrijfsvoering dan ga je het nog drukker krijgen als dat je al had daar ben ik van overtuigd. Er zijn maar weinig bedrijven in deze tijd die zo een goede en persoonlijke service geven. Ik blijf vanaf nu alles bij je bestellen. Vanavond met Roy een proefvlucht gemaakt en deze ging super.
Arnold Ernens uit Wamel 12-7-2014

 

nieuwe staartmotor V913 *****
Ik heb bij René een grote heli gekocht en na een paar weken bleek de staartmotor te zijn versleten. René heeft dat bij WL Toys aangegeven en een nieuwe motor opgestuurd, zonder kosten. Zelfs de verzendkosten wilde hij betalen. Een betere leveranciers voor je vliegende produkten kan ik mij niet voorstellen! Dit is Service met Hoofdletters. René, dank je wel, ik ben heel blij met de motor, maar ook met alle support die je geeft. Je kunt zien dat je helemaal gaat voor de producten die je verkoopt! Klasse!
Rob van viegen uit Zoetermeer 2-7-2014


Super service, Super persoon, Super Webshop ! *****
Ik heb op 29/06/2014 een DJI Phantom 2 Vision + komen afhalen uit Belgie en ik heb 3 uur gereden om deze af te halen maar dit was het echt wel dik waard !! Toen we eraan kwamen stond alles mooi klaar en dan zeker een uur gaan vliegen en alles uitgelegd hoe en wat dan nog wat na gesproken over ander materiaal. Minicopters.nl is echt een dikke aanrader nergens vind je deze service !!! Nogmaals bedankt voor alles !
Jeffrey Baillieu uit Blankenberge (Belgie) 30-6-2014

 

uitstekende support en service! *****
Wij hebben een quatcopter en een grote heli bij René gekocht. Bij beide apparaten ging wat mis, wat overigens niet te wijten is aan René; hij had alles getest en het werkte. René heeft er werkelijk alles aan gedaan om mee te denken en mee te helpen de problemen op te lossen en dat is veel meer dan van hem verwacht zou mogen worden. Wij zijn erg blij met zijn service en willen hem en zijn winkel graag aanbevelen bij anderen en dat doen we ook! Goed bezig René, superservice!
Rob van Viegen uit Zoetermeer 21-6-2014

 

Iemand met passie die geen dozen schuift
Wilde al maanden een DJI Phantom kopen, alles online uitgezocht, overal offertes aangevraagd. Dan is de keus, ga je voor een dozenschuiver, of iemand waarvan je merkt dat hij er verstand van heeft? Blij dat ik voor het laatste gekozen heb! Niet alleen kwam ik bij Rene op ongeveer dezelfde prijs uit, maar eenmaal de set ophalend merk je dat hij iemand is met passie, kennis en kunde. Phantom stond klaar, alles netjes geïnstalleerd, ter plekke een testvlucht gedaan. Nam 2,5 uur de tijd voor me! Dat is service die je bij een dozenschuiver niet krijgt! Ook niet van allerlei extraatjes die hij je probeert aan te smeren: gewoon eerlijk en oprecht met passie zaken doen: TOP!
Marcel Engelman uit Utrecht 20-6-2014

 

Heel goede service *****
Supersnel en compleet email antwoord , laat op een feestdag notabene, en daaropvolgend supersnelle verzending. Zo maak je vaste klanten :)
Sander uit Tilburg 11-6-2014

 

factuur **
artikel werkt goed en na behoren alleen de afwerking van menige emails over de facktuur nog steeds niet beantwoord en facktuur nog na bijna 3 kwart jaar niet ontvangen beetje jammer als je iets wilt kopen dat er dan wel gelijk gereageerd word ingeval dat je toch evt het factuur wilt mailen van de dji phantom mijn dank
G.h.p werner uit zeist 27-5-2014


Reactie Minicopters:
Hoi Bert,

Ik heb geen order kunnen vinden, inderdaad wel email berichten op 21 en 22 augustus 2013. De vraag op welke naam de factuur moet komen te staan lijkt niet beantwoord. Deze vraag zal ik opnieuw stellen en er vervolgens zorg voor dragen dat de factuur alsnog word verzonden.

Vriendelijke groet,

 

René Minicopters

Minicopters


Perfect ***** 
Levering snel!!! Indien niet op voorraad staat het er ook! Tips op de website en zelfs nog een briefje in de doos. Minicopters ga zo door!
Rob uit Hengelo 24-5-2014

 

Net dat beetje extra *****
DJI phantom 2 besteld met zenmuse. Van te voren al heel veel vragen via de mail gesteld en alles werd netjes en duidelijk beantwoordt. Service is ruim voldoende. Goed uitleg gehad over de phantom 2 en de bediening er van. Dit bedrijf is zeker een aanrader voor wie service hoog in het vaandel heeft staan!
Richard Koops uit Putten 15-5-2014

 

Eye One Extreme *****
Een paar weken terug een Eye One Extreme gekocht bij René, en alweer de goede service van Minicopters gemerkt. Zeer goede kwaliteit, en snel geleverd, na goed de handleiding gelezen te hebben mijn eerste testvlucht gemaakt. Quadje vliegt zeer stabiel, en is nu voorzien van een FPV setje (momenteel 84 gram), vliegtijd hiermee is 6-7 minuten met nog ruim tijd over om te landen. Naderhand nog een bestelling geplaatst met extra props, accus en een Onestation, waarmee ik nu in het veld kan bijladen vanaf een 12v loodaccu. Ik heb nu al behoorlijk wat uren gevlogen en kan niet anders zeggen dan dat het een topding is. Crashes heb ik gehad- maar waren puur door eigen stommiteiten- in de gauwigheid props verkeerd plaatsen, en een boompje meepakken dus... René, weer heel erg bedankt voor het mogelijk maken van deze uitermate ontspannende hobby. Tot de volgende bestelling!
Mark van Werven uit Hoevelaken 27-4-2014

 

RC Eye One Extreme *****
Quadcopter Eye One Extreme bestelt en de volgende dag geleverd. Teststempel en factuur netjes bijgevoegd. Na het lezen van de handleiding meteen een korte in huis vlucht gemaakt. Alles naar volle tevredenheid verlopen. Complimenten voor de snelle afhandeling van bestellen en leveren!
Bjorn uit Alkmaar 20-4-2014

 

in orde *****
Als ik als Belg iets bestel, is dat (na enige ervaring) steeds via een nederlandse website. NOOIT geen problemen. Nu dus ook niet. Op 2 dagen tijd stond het voor de deur. De v959 is zeker zijn geld waard. hij heeft meer dan een uur op 1 meter diepte gelegen, was in de vijver gevallen en kon er niet direct aan omdat die is omheind voor mijn kinderen. Drooggeblazen met compressor, alles werkt nog perfect, buiten het geluid van camera. (Vrij normaal). Cameraatje zelf werkt ook nog.. Super speelgoed voor grote mensen ;-)
Paternoster Jan uit Beveren 9120 4-4-2014

 

V929 *****
Bedankt voor de vlotte levering. Vandaag meteen maar eens geprobeerd, dat vliegen met zo'n mini-drone. Nou dat ging best aardig, mijn vrouw en ik hebben ons rot gelachen. Al vrij snel heb je hem redelijk onder controle, maar je snapt ook dat er geoefend moet worden om hem echt te laten doen wat jij wil. Maar wat een top- techniek zeg, op zo'n klein printje. En inderdaad, ondanks een stuk of 20 crashes, nog niet stuk gekregen. Het kapje is denk ik nog het kwetsbaarst. Verder gewoon superleuk ding. Wel extra batterijen mee bestellen, dan kan je flink doortrainen.
Anoniem 25-3-2014

 

geweldig *****
ik ben geweldig geholpen ik kan niks anders zeggen dan heel erg bedankt voor het mooie product wat er afgeleverd werd. ik zit nog te wachten op de gimbal en de langere pootjes. maar zelfs voor deze vertraging was hij behulpzaam door alvast de rest te sturen zodat ik vandaag al met de f450 kon gaan testen. nogmaals super bedankt voor de suport dusver.
Aart uit Dordrecht 24-3-2014

 

goede service *****
wat een top bedrijf , geweldige service, hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen. onze afstandsbediening deed het niet, en gelijk de volgende dag al een nieuwe in huis. petje af geweldig.
k vd Meer uit Workum 23-3-2014

 

Levering *****
Heel erg snel advies gehad. Snelle en goede levering, tevens zeer goed verpakt Uitstekend!
Kevin uit limburg 19-3-2014

 

Fantastische service *****
Nog nooit zo'n service meegemaakt. Meedenken, de goede producten verzinnen en goede ondersteuning: fantastisch!
Arnold uit Utrecht 7-3-2014

 

Phantom 2 vision *****
Vandaag mijn Phantom 2 vision opgehaald. Wat een service!!!!!!!!! Compleet ingesteld en gecontroleerd. Voor dat ik de Phantom mee nam naar huis, nog even een vlieginstructie en tips ontvangen en dat allemaal voor dezelfde prijs. Top service. Echt iemand die van zijn passie werk gemaakt.
Hans uit Rijssen 4-3-2014

 

op naar 2de bestelling *****
goede service. ben zelf van belgie, maar toch loop alles vlot en komen vervangstukken snel toe. doe zo voort!!
jurgen uit oostende 1-3-2014

 

Quadrocopter *****
Nou mensen, Ik heb wat gehad met twee quadrocopters, snel kapot, weet niet hoe, en ik was er klaar mee. Na de eerste kapotte copter coulance bij de tweede, en bij de tweede kapotte alles teruggestuurd. Ik was er klaar mee. In de tussentijd contact gehouden met René. Nu, met nog meer coulance, de derde copter ontvangen. Als deze weer sneuvelt, zonder aanwijsbare oorzaak, koop ik een andere. Waarbij ik mij laat adviseren door René, en koop ik m bij hem! Zelden zo'n goede service meegemaakt! Gr Harald.
Harald uit Barendrecht 19-2-2014

 

Aanrader! *****
Nu verschillende keren iets besteld bij Minicopters en telkens een goede ervaring. Op gebied van FPV zeker een van de betere vanwege de keuze en prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast heel prettig dat er (indien mogelijk) gebruik gemaakt kan worden van verzending via briefpost.
Justin uit Meerssen 8-2-2014

 

Vekeerde bestelling super afgehandeld. *****
Ik had de verkeerde motoren besteld. Er werd niet moeilijk gedaan. Bestelling geannuleerd en mijn geld de volgende dag al weer terug. Hier kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen.
Rene Koopman uit Klazienaeveen 2-2-2014

 

Dank voor de ondersteuning *****
Ik ben top geholpen en heb onlangs de eerste LiPo's leeg gevlogen. Mede door de feedback van Rene de juiste beslissingen kunnen nemen. Top site, top hulp, zeker een aanrader! Rene, mocht je resultaat willen zien: bij deze een filmpje van mijn hier bestelde F450 https://www.youtube.com/watch?v=qUsDax61qAA&feature=autoshare
Marcel uit Weert 22-1-2014

 

JXD 385 *****
De JXD 385, een eerste klas mini (!) quad copter. Na heel veel wikken en wegen heb ik er een aangeschaft. Het grote voordeel van deze quad in mijn ogen is dat hij makkelijk schakelt tussen de 3 verschillende vlieg modi en makkelijk loops maakt. Om binnen precies te vliegen vindt ik de zender niet goed genoeg. De resolutie op de sticks valt mij tegen, ik had verwacht. ik heb geen vergelijking met andere zenders maar wanneer de quad stijgt en je neemt gas terug om in hover te komen zul je regelmatig te veel gas terug nemen waardoor je weer moet compenseren en omhoog schiet. Het kan een stuk ervaring izjn maar met mijn andere simpele coaxciale heli gaat dit veel soepeler. De gyro doet perfect zijn werk ook in wind is hij goed te vliegen maar hij is maar klein dus is hij zo weg bij redelijke wind. Stabiel is hij wel ! Ik vlieg vaak in een opslag ruimte van 50 x 30 en die ruimte eigenlijk te groot omdat je niet meer kunt zien waar de voor en achterkant zitten. Hij kan behoorlijk wat hebben (zelfs een landing in water heeft de mijn overleeft. (1e vlucht)) ook crashes overleeft hij goed. Zoals bovenin geschreven zijn de loops ook makkelijk. Je drukt de knop voor loops in en kiest welke kant de quad zijn loop moet maken. that's it! Top product, geweldige quad om mee te beginnen.
Hans uit Dronten 21-1-2014

 

Hubsan X4 v2 *****
Afgelopen dinsdag hebben we dan eindelijk onze Hubsan mogen ontvangen. Aanvankelijk ging er het één en ander mis door diverse omstandigheden maar René heeft ruimschoots zijn best gedaan om alles op te lossen (thx. voor de extra accu ;-) Nu nog wel ff wat finetunen in de calibratie (hij drift een beetje naar rechts) maar daar gaan we wel uitkomen, wellicht moet de transmitter gecalibreerd worden. Verder een erg leuke mini-drone! Heb op de site nog een paar leuke drone's gezien! ;-) Erik - Dinteloord NB 10-01-2014
Erik uit Dinteloord NB 10-1-2014

 

dankjewel *****
Mag ik je wederom hartelijk danken rene. Broplemen zijn u weer opgelost met jouw hulp. Erg geoed zeker omdat ik het niet eens bij je gekocht dad. Maakt niet uit zei je. Erg goed.
jan willems uit roosendaal 8-12-2013

 

Toptent én super service!! *****
Ik heb (denk ik) als 1 van de eerste een RC Eye One S besteld. Geweldig leuk quadcoptertje, zeer sterk en 3 verschillende vliegmodi. Helaas had mijn exemplaar had een afwijking. Over alle forum en mailcorrespondentie niets meer dan lof! René denkt echt met je mee en adviseert uitstekend! Uiteindelijk was mijn probleem toch te "vreemd" (zelfs voor René). Ik heb de quad teruggestuurd en René heeft alles uitvoerig getest. Uiteindelijk een andere quad gekregen (met wat extra's :)) en deze vliegt top! Dus dat de verkoopservice goed was, dat wisten we al. Maar ook de after sale service is hier geweldig! Daar kunnen nog heel wat (web)winkels van leren!
Eric Schot uit Amsterdam 18-11-2013

 

DJI phantom *****
heb vandaag mn maiden flight gemaakt wat n gaaf apparaat ik moet zeggen waar voor zn geld... zal hier zeker mensen over adviseren om hier het materiaal vandaan te halen en nog niet gesproken over de service en de bakkies koffie ben hier zeer content mee ga zo door
Martijn van Galen uit Harlingen 9-11-2013

 

3e bestelling, wéér super! *****
Een WLtoys v929 besteld, super quadje voor het geld. Vliegt zeer stabiel, ben al aan het flippen in de (kleine) huiskamer geweest, ontspanning pur sang. Fpv setje aan het overdenken nu ervoor. Enige nadeel is het weer, kom op zeg, nu hebben we wel genoeg wind/ regen gehad, ik wil buiten vliegen! Ook nog een bestelling gedaan voor de bubbler en het waterkanon *(v959), erg leuk speelgoed! Topservice weer- ga alsjeblieft zo door! ^^
Mark uit Hoevelaken 7-11-2013

 

FPV *****
FPV besteld Door Dennis gemonteerd getest vandaag binnen. Gemonteerd op mijn DJI F450 en lekker gevolgen boven ons dorp hellemaal top. Gisteren extra onderdelen besteld vandaag binnen ik ben happy goed werk groeten uit Zeeland
Kevin Alias Quadforce uit Schoondijke 30-10-2013

 

Helemaal top! *****
Na al veel eerder een keer uitgebreide informatie van Rene ontvangen te hebben, op zaterdag weer gebeld. Wederom veel tijd gekregen om mijn vragen te stellen. Bestelling daarna via het web gedaan. keurig netjes mailtjes met updates over de stand van zaken en op di was de phantom gereed. Op woensdag gebeld of ik 'm kon ophalen. Geen probleem. Wederom weer uitgebreid de tijd voor toelichting. Tijdens het testen was er een krasje op het landingsgestel gekomen. Rene gaf dat gelijk aan bij binnenkomst, en de nieuwe lag al klaar. Al met al, super service! Zeker een aanrader!
Matthijs uit Amersfoort 24-10-2013

 

DJI Phantom *****
Vandaag de phantom binnengekregen per post en alles was rtf!!! goed verpakt en gelijk een mail dat ik kon bellen als het me niet helemaal lukte. Dat noem ik nou eens 1 op 1 service en zal minicopters.nl zeker aanraden voor iedereen in mijn kring! ook nog een kort filmpje gemaakt van de alllereerste testvlucht: http://www.youtube.com/watch?v=82W0p_6JXqU Minicopters.nl Hartelijk dank!
Arnold Lankamp uit Harlingen 19-10-2013

 

Advies gevraagd *****
En heel veel gekregen. Ik dacht een paar simpele vragen te stellen. Daar kwam een vol A4 blad met nuttige antwoorden op terug, inclusief nieuwe vragen. Na 3 dagen tweemaal daags contact ben er er uit en weet ik precies wat ik wil en krijg. Dit was mij zonder de uitstekende service ban Rene en zijn team nooit gelukt. Ik heb spijt dat ik ooit eerder bij Toemen besteld heb. Wat een wereld van verschil! Het ga jullie goed. 
W. van Spanje uit Utrecht 16-10-2013

 

Accu's 959 *****
Super gisteren 2accu's besteld en vandaag al in huis.
P Goppel uit Neer 11-10-2013

 

Hubsan X4 *****
Afgelopen week mijn Hubsan X4 aangeschaft. Er bleek bij de bestelling een klein mankementje met de oplader te zijn, dit is prima opgelost. Sinds dien al vele vlieguurtje gemaakt, de X4 is sterk en gaat niet snel stuk. Zelf een crash tegen het dak, was met het vervangen van de reserve vleugeltjes snel weer opgelost. Vanavond nog in huis gevlogen en gefilmd wat prima ging, dus prima quart Copter, prima serves, ga zo door!
Henk uit Bovensmilde 26-9-2013

 

Problemen oplossen *****
Ik wil bij deze mijn dank uitbrengen aan uw bedrijf. Ondanks mijn minimale aankoop heeft u mij tot drie keer uitvoerig te woord gestaan en mij bijgestaan problemen het hoofd te bieden. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Hartelijk dank. Ouderwets prettig.
M. van Boetzelaer 16-9-2013

 

dij f450 *****
hallo allemaal woensdag dji f450 besteld vrijdagmiddag binnen vrijdagavond alles gemonteerd zaterdag achter de computer gezeten zaterdag middag vliegen maar thx rene helemaal top nog wat sparen voor een onderstel een gimbal en een gopro3 en lekker filmen gaat helemaal goed komen nogmaals thx
Kevin Hermes uit Schoondijke 9-9-2013

 

Onderdeeltjes halen op de brommer *****
René heeft me echt SUPER geholpen. Ben met de brommer, ondanks dat hij het érg druk heeft, wat onderdeeltjes voor de Hubsan X4 wezen halen. René stond me zeer goed te woord, heeft goede prijzen, en is eerlijk over zijn producten. De producten zelf zijn prima in orde, 2x de blauwe accu's, en het is waar- veel meer kracht. Heb met een 808 camera gevlogen over de Ginkelse Heide (aanrader als je komt ophalen), alleen moet ik wél leren de SD kaart te formatteren vóór ik ga vliegen;) Verder een laadkabeltje (USB naar Walkera plug-), en de zwart/ oranje props gehaald, de laadkabel werkt perfect, heb met een mobiel laadstation lekker kunnen bijladen op locatie. De props nog niet geprobeerd, maar zien er tip-top uit. Zeer goede ervaring. René, ik kom vaker.
Mark van Werven uit Hoevelaken 5-9-2013

 

Snel en goed *****
Dinsdag avond besteld en vrijdag ochtend alles in huis , incl de camera afgemonteerd in de extra bij bestelde behuizing !!! Top !! Vrijdag avond alles gemonteerd , en vlug even een test vlucht gemaakt , alles werkt. Nog even de beste plaatsen van de antennes bepalen op mijn MX400. Rene, bedankt voor het telefonisch advies.
F vd Maat uit Nuenen 16-8-2013

 

Ouderwets goed! *****
Kopje koffie? Genieten in de achtertuin met andere klanten verspreid over België en Nederland. Gezellig en informatief. Natuurlijk de Phantom uitgeprobeerd en alle uitleg tot mij genomen. Prima! Zeer tevreden en ik pieker er niet over ooit (mits de service dit niveau behoud) ooit een andere RC shop te bezoeken! Complimenten.
Arno B. uit Westkapelle 6-8-2013

 

Dji Phantom gekocht *****
Vandaag een Dji Phantom opgehaald, helemaal geweldig. Rene nam ruim de tijd voor uitleg en had ook nog de extra batterijen opgeladen zodat ik meteen kon vliegen. Ben erg tevreden over het contact en service. En de Phantom vliegt (zelfs in gps mode) heel soepel en reageert goed. Bedankt
Simon uit Amsterdam 1-8-2013

 

super hulp *****
hallo heel erg bedankt voor de hulp aan mijn v959 eerst de armen met de motoren daarna de telefoon webcam hulp helemaal super ik weet wel waar ik voor me vliegende spullen moet zijn en blijven thx ga zo door mvg Jelmer Smink
Jelmer Smink 31-7-2013

 

V959 camera quadcopter *
Camera werkt ongeveer 10 sec, dan wordt alleen het geluid nog opgenomen ! Van deze fout weten ze bij minicopters niets, er worden wat suggesties gedaan, waar we mee aan de slag gaan. Resultaat NONE, en wordt het maar afgedaan met ; zal wel stuk zijn gevlogen. Nou echt niet! D.O.A


Reactie Minicopters:

(Voor de lezers, DOA staat voor Dead On Arrival / kapot bij levering)


Geachte heer Ossevoort,

We hebben uw V959 op 7 juli verzonden, de camera is getest en werkt op dat moment uitstekend. Op 19 juli verzenden we 2 draagarmen met motoren. Uw quadcopter is gecrasht verteld u mij. Op 26 juli krijgen we de melding dat de camera het niet meer doet. Er zijn door ons een aantal MOGELIJKE oorzaken genoemd. Tevens suggesties om het probleem op te lossen. U heeft dit bericht niet beantwoord maar er voor gekozen hier uw beklag te doen. Dat u nu meldt dat de camera nooit heeft gewerkt... als u jokt ben ik bang dat wij er samen niet uit komen. Jammer.

Mocht u zich bedenken, een reactie via email blijft welkom.
 

Vriendelijke groet,

René Nieuwenhuis
Minicopters


Fidelity fire fly *****
Super snelle levering en goed verpakt! Ga zo door!
Fred uit Breda 24-7-2013

 

Topwinkel! *****
Rene is de eerlijke persoon achter deze winkel. Hij verteld eerlijk of iets voor je geschikt is en verteld ook waarom niet. Uiteindelijk heb ik niets gekocht maar wel een half uur vragen gesteld. Hij vond het helemaal niet erg en vertelde dat het voor mij (ik heb een aandoening) geen plezier zou geven en ik spijt van een aankoop zou krijgen. Hij wenste me wel 3 keer het asllerbeste. Dat vind ik heel fijn, ik wil deze winkel dan ook graag aanbevelen aan iedereen die eerlijk is en niet bedonderd wil worden. Daar zijn er al genoeg van. Heel veel succes met je mooie winkel Rene.
P.A.H. de Vries uit Achthuizen 24-7-2013

 

Onderdelen v929 ****
Snelle levering, goed en stevig verpakt, alleen lijken de tailboompjes die ik heb besteld niet helemaal in oorde, want er kan een draadje in, en daar is het gat nie groot genoeg voor, verder alles (:
Geert uit Deventer 4-7-2013

Reactie Minicopters:
Hoi Geert, ik neem even contact met je op. Het gaatje is groot genoeg, het is inimini prutswerk. Komt goed!

Quadcopter V959 
*****
Dit is de eerste keer dat ik met Quad copter heb gevlogen. Het is wel even wennen. vliegen en opnemen vind nog wat moeilijk. Dus eerst maar even zonder. Ik vind het echt een hele leuke quadcopter. erg bedankt minicopters De levering is prima. Netjes verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
Lex Boerma uit Veendam 28-6-2013

 

Service *****
Ik kan niet anders zeggen dat het super is. René heeft mij uitstekend geholpen. Ondanks dat het even geduurd heeft is er zonder enige moeite super service geleverd mijn rc one eye was iets niet mee in orden deze terug gezonden René zou deze nakijken dit heeft even geduurd maar uiteindelijk is er super gereageerd en se heli is geheel vervangen voor een nieuwe. Ik kan niet anders zeggen super bedankt ben er dan ook reuze blij mee. Deze werkt schitterend. Kan er nu eindelijk van genieten. Dus bij deze René super bedankt.
René F. 13-6-2013

 

Rc eye one *****
Rc eye one plus keychain camera besteld. Werkt top! Vliegt zo veel beter dan de V959 die ik al had. De eye one is en elk opzicht beter. Een kleine, stevige en lekker vliegende quadcopter. Een absolute aanrader.
Nico uit Schagen 11-5-2013

 

TriCopter Scorpion onderdelen *****
Propellors en motoren zeer snel ontvangen. Bedankt voor de perfecte levering. Helemaal TOP!!!
Jan Tielkemeijer uit Huizen 11-5-2013

 

Eye One & V939 *****
Ik heb hier deze 2 quadcopters en nog wat onderdelen gekocht. Geweldig leuk spul en bijna onvoorstelbaar hoe stabiel deze kleine quadcopters zijn. En tevens betaalbaar... Ook de service is hier erg goed; keurige levering en alles is goed verpakt aangekomen. En van René ook nog wat tips gekregen over mijn Hubsan X4. Toppie!
Marco Cornelissen uit Veldhoven 9-5-2013

 

DIO450 quadcopter *****
Twee dagen gelden een DIO450 quadcopter bij René thuis gekocht en nu na twee dagen ben ik heel blij met mijn nieuwe quadcopter. Na twee dagen al 8 keer gevlogen en steeds beter. Zelfs een keer gecrashed maar gelukkig zonder schade. Het is echt een mooi en stevig copter en supergevoelig ook maar dat went wel. Voor iedereen die hem gaat kopen heb ik een advies; rustig opbouwen en niet meteen alles uitproberen. Aftersales is ook goed bij René wat ik ook heel belangrijk vind dus kortom van mij; 5 sterren.
Edin uit Tilburg 30-4-2013

 

V939 *****
Snelle levering, goed verpakt. Superleuk speleding voor een beginner! Batterijlader bleek defect (eerst op USB aansluiten, daarna pas batterijen aansluiten!), Rene stuurde me na een mailtje meteen een nieuwe. Goede service!
Len uit Eindhoven 9-4-2013

 

rc eye one quadcopter *****
snelle levering,en dat stel ik op prijs!! eerste keer een bestelling gedaan en met twee dagen al binnen. dat stel ik zeer op prijs.
dennis uit den helder 1-4-2013

 

RC EYE ONE *****
Na twijfel van mij welke mini quad het advies van René opgevolgd. Wat een leuk ding, vliegen lukt al nu wat oefenen of hem goed onder controle te houden. Ik ga ook mijn keychain erop zetten kijken wat voor filmpjes deze maakt. Wel een adapterkabeltje gemaakt om de accu's met een normale lader op te lader. PS: Levertijd is ook top zoals beloofd. Aanrader deze winkel!!!!
Wim Matla uit Rijswijk 30-3-2013

 

Filmpje RC Eye One *****
Wat een geweldig apparaat. http://www.youtube.com/watch?v=9LagtpIRXfc
Gies uit Apeldoorn 28-3-2013

 

Quadcopter V959 *****
Geweldige service! Super vriendelijk. Minicopters heeft mij heel goed geholpen met de aanschaf van mijn quadcopter V959. Ik heb contact opgenomen met minicopters en van a-z ben ik perfect geholpen!
Pim Kaptein uit Hengelo 18-3-2013

 

Accu / batterij 260 mAh Nano-Tech *****
Bedankt voor de snelle levering, in de Bubbeltjes envelop... deze accu is 2 mm korter dan de Originele, en past daarom nog beter...de service is TOP!
Tom v Nielen uit Tilburg 15-3-2013

 

Lader *****
lader voor v911 nieuw goed aangekomen bedankt voor snelle levering
Harrie Klijsen uit Tilburg 13-3-2013

 

RC Eye One *****
Heb 'm nu een paar dagen in huis en heb tot nu toe alleen indoor gevlogen, maar wat een geweldige machine is dit, heel degelijk gebouwd en zeer stabiel. Ik vlieg tot nu toe meestal in de sport mode waarbij het lampje oranje knippert, voor binnen gaat dat nog prima zeker als je een beetje grote kamer hebt, expert mode is in je huiskamer bijna niet te doen. In het weekend kan ik in een lege sporthal vliegen en zal daar eens kijken wat er in de sport mode allemaal mogelijk is. Om de connector van de accu goed in zijn ligplaats te duwen moet je niet al te dikke vingers hebben, maar ja, dat heb je nou eenmaal met een minicopter ;-) Fijn apparaat en snelle levering, superaankoop.
Gies uit Apeldoorn 13-3-2013

 

RC Eye One *****
Ik kan alleen maar bevestigen wat ik al eerder aan reviews gelezen heb bij minicopters.nl, fantastische service. Ik heb zelf een RC Eye One besteld omdat daar zeer degelijke testberichten van waren, maar vooral de vliegeigenschappen trokken me aan. Toevallig kwam ik deze mooi afgewerkte quadcopter tegen bij minicopters terwijl deze nog niet voorradig waren omdat dit een nieuw model was, dus heb ik na email contact er eentje besteld waarna ik er een paar weekjes op heb moeten wachten. Hier komt de uitstekende service om de hoek kijken, ik ben zeer goed op de hoogte gehouden waar mijn bestelling zich bevond en hoe lang het bij benadering zou duren. Er is zelfs telefonisch contact geweest op de dag voordat mijn pakketje aan zou komen. Bedankt voor de geweldige service en ik weet je te vinden.. Toppie!
Edwin uit Eindhoven 8-3-2013

 

Fantastische service *****
Het nieuwe printplaatje voor m'n Vitality H36 had geen goed bereik. Na gebeld te hebben met René om advies te vragen kreeg ik direct een nieuwe kostenloos aangeboden. Dat is nog eens service!
Karel uit Den Helder 6-3-2013

 

V959 *****
Al enkele bestellingen gedaan die de volgende dag keurig verpakt werden geleverd.De V959 vliegt als een zonnetje en de kleine cam maakt verassend goede opname. Zeer overzichtelijke website kortom: Zeer tevreden met deze Topverkoper.
Fren uit Vlijmen 2-3-2013

 

 V949 *****
Mijn eerste quadcopter , leuk met verlichting. Eerst met mode2 geprobeerd. Ik dacht dat de zender wel om te bouwen was. Maar toch moeilijker dan ik dacht. Geweldige service dat ik een mode 1 zender kon bestellen. Vandaag indoor gevlogen. Ging al heel erg goed. Zelfs flips gemaakt op roll en pitch. Dat doet de de copter goed en herstelt zich heel goed.Wel een beetje gas geven om de val op te vangen. Meerdere mensen erg enthousiast. Want de quadcopter van E-flite doet het niet. Ik ben er blij mee.
Bart uit Dongen 17-2-2013

 

V959 *****
Persoonlijke service, verstand van zaken, hele vlotte levering en bovenal een perfect product geleverd. Top!
Sonja uit Best 11-2-2013

 

V959 *****
Snelle en goed verpakte levering. Lader bleek stuk, zonder problemen een nieuwe gekregen zonder kosten, met nog enkele goede tips. De quadcopter is degelijk en met enig oefenen goed te besturen voor een beginner. De camera is een leuk gadget en maakt best goede opnamen. Dit is een webshop zoals het hoort!
Ton Rovers uit Waalre 8-2-2013

 

Onderdelen *****
IK heb nu meerdere keren onderdelen besteld werden steeds snel en goed verstuurd.Je word ook vriendelijk en professioneel tewoord gestaan in een woord top/
J Beijl uit Terkaple 7-2-2013

 

V959 *****
Had onderdelen nodig (na crash). Besteld en snel in huis. Bleek een ander defect na telefonisch gesprek perfect geholpen en nieuw receiver board besteld. Nu wachten op de postbode en weer vliegen ,
Nico uit Schagen 6-2-2013

 

v959 *****
Bedankt voor de afhandeling van de bestellingen, prima en snel, goede verpakking zonder beschadiging ontvangen, de ervaring met het vliegen komt nog. Goede en overzichtelijke website. komen nog wel eens terug.
Anoniem uit Nijmegen 31-1-2013

 

V949 *****
Begin deze week een V949 besteld met een extra lipo tiger 600Mah Dag erop binnen gekomen. Alles zeer goed verpakt. Nooit met zo'n ding gevlogen... maar na een half uurtje gaat ie de kamer geheel rond.(Tips op de site hebben daar aan bij gedragen) Merk dat er veel power in zit en zal buiten beter tot zijn recht komen. Kortom veel waar voor weinig geld. Alleen nog geen idee wat het verschil tussen mode 1 en 2 en hoe dit is om te zetten.
Hanske 26-1-2013

 

Service, in een woord geweldig! *****
Hier worden onbekende en nieuwe klanten super op weg geholpen. René neemt de tijd om je persoonlijk en correct te beantwoorden. Waar vind je dat nog.
Phillip uit Den Haag 24-1-2013

 

Hele goede service *****
Ik had de Hubsan X4 bestelt met een extra accu die niet goed werkte en had ik contact gemaakt met verkoper en ik krijg een nieuwe gestuurd dat is pas een goede service.
Fetullah Yildiz uit Utrecht 21-1-2013

 

Goede service *****
Hey, gewoon een goede website met daarachter een goede betrouwbare verkoper! Bestellingen erg snel verzonden, petje af!! Dit is pas goede zaken doen. Ik heb de vitality mini quadje, ding vliegt heerlijk stil. Hij vliegt het zelfde als een grote quad. Dus vandaar dat ik heb gebruik nu tijdens de wintermaanden toch lekker te oefenen. Ps: ik heb ook de Hubsan, Dat is ook een leuk dingetje, is makkelijker te vliegen dan de vitality.
Raymond Zahradnik uit Nijmegen 20-1-2013

 

Hubsan X4 *****
Vrijdag om 14.04 besteld en zaterdag gelijk in huis. De quadcopter vliegt zeer goed van de 4 vluchten 0 keer gecrasht. Ik kom ZEKER terug.
Anoniem uit Utrecht 19-1-2013

 

Hubsan X4 *****
Gewoon omdat hij zo lekker klein is, ideaal voor in de woonkamer (zelfs flips krijg je in de woonkamer voor elkaar) ding was in perfecte staat, zelfs getest. ding vliegt echt super goed! Even wel de GOEDE callibratie doen, en hij vliegt zo strak als een snaar! en niet te vergeten: PRIMA prijs!
Pieter van Ginneken uit Hoogerheide 15-1-2013

 

F.P.V. Sky Hawk *****
Hallo Rene,bedankt voor de snelle levering. Vijdag waren ze binnen.Waren goed verpakt. Zaterdag in elkaar gezet,en getest. Zondag onze eerste vliegdag,ging allemaal heel goed. Hadden alleen wat last van de wind en de kou(-1) Maar de Spy Hawks vlogen goed. Zeker een aanrader voor vliegtuig liefhebbers. Hebben met 2 Spy Hawks tegelijk gevlogen was wel heel leuk Nu nog een beetje oefenen voor betere opnames echt heel leuk. John en Jeroen.
John Boon uit Hellevoetsluis 13-1-2013

 

V939 *****
Zeer stevige kleine minicopter die ook nog eens lekker stuurt. Zie mijn ervaring op de pagina van de V939.
Geert Dijstelbloem uit Helmond 9-1-2013

 

v949 *****
zeer snelle levering, heel leuk en makkelijk te vliegen
Anoniem 5-1-2013

 

supper site *****
Eerst was er even wat verwarring maar door de goede service was dat gelukkig snel verholpen. Me V949 mini ufo copter vliegt heerlijk heb hem net binne en kon natuurlijk niet wachten om te vliegen :) ga zo door minicopters
ricardo uit hoogvliet 4-1-2013

 

NIET CHILL OUWE!!! ***
ik kijk bij iedere ding welke ze noghebbe en dat was de V929 Beetle quadcopter nog 6 stuks maar wou eigelijk de V949 mini UFO quadcopter maar haddeze niet dus bestel de andere NU heb ik hem bestelt zijn er nog 0 moetik week wachteMAAR hebbe ze wel weer die UFO 10 stuks die ik dus eigelijk wou hebben :(

stefan uit haarlem 3-1-2013

Reactie Minicopters:

Beste Stefan,

Je hebt de V929 besteld. We hebben deze dezelfde dag verzonden.
Je hebt dus geen week moeten wachten maar de V929 de volgende dag gekregen.
Dat de V929 na je aankoop niet meer op voorraad was komt omdat jij de laatste had gekocht :) Dat je liever de V949 had besteld... we zijn telefonisch en via e-mail bereikbaar en hadden je graag verteld dat deze binnen zouden komen.

 

Vriendelijke groet,

René Nieuwenhuis
Minicopters.nl

The Hubsan x4 micro quadcopter 
*****
Hallo Minicopters.Allereerst bedankt voor de snelle en correcte levering!De x4 vliegt perfect.Het is zeker een uitdagend toestelletje wat enige concentratie verdiend maar ik denk dat als je er rustig mee je eerste vlucht maakt(in de beginners mode)je er uiteindelijk erg veel plezier van hebt. Bedankt nog voor je tegenbericht ik stel het zeer op prijs dat mensen wat zich laten horen.
Jaap uit Amersfoort 28-12-2012

 

Helicopter Beetle V929 *****
2e kerstdag besteld (gisteren), erg duidelijk; makkelijk bestellen, goede site! Hopelijk is ie snel binnen, kan bijna niet wachten!
Sjoerd 27-12-2012

 

v929 *****
snelle levering goed werkend product klasse!
jan 23-12-2012

 

Hubsan X4 *****
Na wat mindere ervaringen met Toemen kwam ik op deze site terecht. Jammer dat ik niet eerst hier was om mijn Hubsan X4 te bestellen. Er lag er nog één op voorraad, gelijk besteld en laten afstellen/testen. Extra accu d'r bij... Gisteren thuis ontvangen en even testvluchtje gemaakt. KLASSE!!! ;) Goede communicatie, je wordt hier goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van je bestelling. Op naar de volgende bestelling!! En ja, volgende keer kijk ik eerst op minicopters.nl
William uit Harderwijk 21-12-2012

 

V949 mini UFO quadcopter *****
Eindelijk een vliegend object dat tegen een stootje kan. Zoonlief ging ff vliegen en vond hoe hoger hoe beter, een flinke windvlaag en daar ging het helicoptertje zo over het huis heen en weg was ie. Dat werd zoeken. Dat kreng was toch gauw een metertje of 50 verder terecht gekomen en dus neergestort van een metertje of 10 hoog. Maar geen centje pijn hoor, gewoon weer neerzetten en vliegen maar, alles deed het nog. Alleen het kapje was iets gescheurd. Puikspul hoor
Peter te Mebel uit Ede 14-12-2012

 

v929 *****
Ik moest even wachten op de levering omdat hij tijdelijk uitverkocht was maar het was het waard. complimenten voor Minicopters ivm. de zeer snelle antwoorden op de door mij gestelde vragen . zeker en site om aan te bevelen. Sander
Sander 13-12-2012

 

Geweldig! *****
Overzichtelijke webshop. Snel, duidelijk en een goede afhandeling. Ben blij dat ik hier mijn v929 besteld heb. Ze zijn ook zeer goed bereikbaar! Ga hier zeker nog een keer wat bestellen.
Alexander uit Bussum 10-12-2012

 

Goede service *****
Wauw, Ik kon niet wachten de Quadcopter te ontvangen en eindelijk kan ik er nu mee vliegen! Ik wil een vet compliment geven aan deze website. Ze houden je goed op de hoogte over de status van je bestelling, informeren je goed en zijn altijd bereid je te helpen. Bedankt Minicopters voor deze fantastische service.
Bram Versluis uit Alphen aan den Rijn 7-12-2012

 

Prima service *****
Op zaterdag besteld woensdag in huis,wat een verslavend apparaatje die v929 quadcopter.
Henk 6-12-2012

 

Super! *****
Het begint met een goede voorraad aanduiding, dan belt hij ook nog netjes terug als je hem geprobeerd hebt te bellen, hij vraagt je welke kleur het kapje moet zijn.... alles SNEL op de post, en binnen 24h na bestellen is de copter al binnen. Alles netjes verpakt, en perfect werkend! SUPER service, snel, en de prijs is ook nog eens netjes!!! Super ding trouwens, die beetle quadcopter!
Pieter van Ginneken uit Hoogerheide 30-11-2012

 

BOEM! *****
Boem tegen de muur. Boem tegen de deur. Boem tegen het plafond. En alleen een paar krasjes op de wieken!!! Ik geloofde al die mooie praatjes hier niet zo maar het is dus echt waar. Ik heb ook een paar keer gebeld met minicopters want je weet maar nooit. Altijd vriendelijk en als er niet wrd opgenomen belde ze zelf terug. Ik kan ze hier aanbevelen. Ik zie nu ook de grote quadcopter. Mooi hoor die ga ik denk ik ook bestellen als er foto's van zijn. Ze hebben ze bij feenix ook maar die kosten 1800. Ik ben niet gek.
Henk Hermesdorf uit Zeeland 29-11-2012

 

Eerste buitenvlucht.. *****
Besteld, en lekker snel gekregen, vandaag de eerste vlucht buiten, na een paar dagen binnen oefenen. Met keycam op zijn rug, en nog steeds prima te vliegen.. alleen nog even oefenen op de landing. YouTube link. En dan: oprapen en verder vliegen. Het grootste probleem: te weinig accu's ;-)
Gert-Jan 24-11-2012

 

Na 3 weken vliegen... *****
...is het ding nog steeds heel! Nog nooit zoveel plezier gehad van vliegend speelgoed. De quadkopter is werkelijk onverwoestbaar. De meeste minihelicopters waren binnen een paar dagen al kapot, maar dit ding gaat maar door. Tot nu toe heb ik er alleen binnenshuis mee gevlogen op 20% en 40% en dat gaat prima. Goed manoevreerbaar en precies te landen. Volgende zomer wil ik graag een groter model met FPV camera en daarvoor is dit een prima oefentoestel. Tot slot: de verkoper is vriendelijk en informatief dus ik ga hier zeker weer kopen als er groter quadcopters verkocht gaan worden.
Vincent uit Betuwe 24-11-2012

 

v929 beetle *****
Zondag in de namiddag een V929 besteld, dinsdag morgen in huis gekregen, goed verpakt en met tweede batterij. Dit is mijn eerste bestelling bij minicopters en eerste indruk is dus prima.
Olddutch uit Nieuw vennep 20-11-2012
•    Ben er erg blij mee!
Top service!
Marcel Wey 19-11-2012

 

Aanbeveling *****
Fantastische service. Ik had een probleempje en heb gebeld. Ik mocht direct terugsturen en heb direct een hele nieuwe helikopter gekregen! Daar kunnen ze van Toemen nog veel van leren. Die reageren zelfs niet op mijn mailtjes. Bedankt. Ik kom zeker weer terug en zal jullie aan iedereen aanbevelen.
Berend van Loenen 19-11-2012

 

LOL *****
Bedankt voor info over een spycam.Ik ga het bestellen.Net buiten gevlogen met V929..Super eenvoudig.Nog nooit zo n lol gehad,met een RC model,voor zo weinig geld.Een ideaal introductie voor quad vliegen.Dit is zeker niet mijn laatste order bij jou.
Lionel Williams 11-11-2012

 

Foutje, toch bedankt. ****
Ik was vergeten aan te vinken dat mijn quadcopter getest mocht worden en heb hier later een e-mail bericht over gestuurd. Ik kreeg een bericht terug dat het geen probleem was en er alsnog een test zou worden uitgevoerd. Toen ik al gevlogen had kreeg ik weer een bericht. Dat er in het orderproces iets was verkeerd gegaan en mijn quadcopter niet getest was. Met excuses en de vraag of alles naar wens was. Fijn om te merken dat het deze mensen kennelijk echt interesse tonen in de klant. 1 ster er af voor het vergeten maar zeer prettig om te merken dat je wel serieus word genomen.
Anoniem 8-11-2012

 

Netjes *****
Ik vind het heel er netjes dat jullie alsnog de gratis accu willen geven die nu in de aanbieding is. Ik dacht wie niet waagt die wint niet maar had geen positief bericht verwacht. Veel succes met jullie winkel. Met de nazorg en service die jullie geven moet het wel goed gaan.
Ronald König 2-11-2012

 

Een prima reactie van je, op mijn vorige mail ! *****
De benadering is deels informatief, deels inlevend en deels prive. Heel goed. Rene, ik waardeer het zeer, dat je me zo open en eerlijk de + / - vertelt van de mogelijkheden van de V929 en het multicopter gedoe.
Peter 1-11-2012

 

Zo blij als een kind! *****
Helemaal blij met mijn eerste quadrocopter. Wat is dit leuk jongens. En wat een uitstekend idee. Alles keurig verpakt en gecontroleerd. Direct aan de slag zonder geprutst. Enorm bedankt, ik ben blij!
Willem-Hendrik 28-10-2012

 

Net gevlogen *****
Na de bestelling kreeg ik een paar keer een email hoe het er met de zending voorstond. Na 2 dagen had ik mijn helicopter. Het is echt een topding! Nu een paar extra accu's bestellen hier. Ik hoop dat jullie snel de andere ook op voorraad ghebben. Ik wil ook die met leds!
Harm uit Wekerom 26-10-2012

© Minicopters 2010 - 2020         KvK nummer 64078442        BTW nummer NL001854150B21           Algemene voorwaarden       Privacy Policy